Ο Tom Hanks έχει την καλύτερη συμβουλή για να πετύχεις στη ζωή σου

Αν δεν ξέρει ο Captain Miller, τότε ποιος ξέρει;

Πες ό,τι θέλεις για τους ρόλους του Τοm Hanks, αλλά λίγοι ήταν τόσο διδακτικοί όσο ο Λοχαγός Miller από την «Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν». Ξεκάθαρα πατρική φιγούρα για τους φαντάρους του, που φρόντισε να θυμίσει στον Matt Damon πόσο ξεχωριστό είναι το δώρο της ζωής και πόσο πρέπει να μοχθήσει για να το τιμήσει.

Σιχαμένοι όλοι οι ρόλοι του Matt Damon συμφωνείς;

Όμως ο ίδιος ο Tom Hanks, έχει τόσα χρόνια στο κουρμπέτι που μπορεί να σου μάθει και ένα-δύο πραγματάκια για τη ζωή, ώστε να σε κάνει ακόμα καλύτερο από ότι είσαι ήδη. Συγκεκριμένα, με αφορμή την κυκλοφορία της νέας του ταινίας, The Post, σχολίασε σε συνέντευξή του.

tom hanks good dude has advice for young men 1680x1120

«Νομίζω πως το καλύτερο που μπορεί να τύχει σε ένα νέο άνθρωπο που μπαίνει στον κλαδο μου, είναι να δουλέψει με μία δίκαιη, αυστηρή και απαιτητική γυναίκα, που να ζητάει τα μέγιστα από εκείνον. Ήμουν πολύ τυχερός που το συνάντησα αυτό στην Penny Marshall (Big), στη Nora Ephron (Sleepless in Seattle) και στην Amy Pascal (Da Vinci Code). Δούλεψα με πολλές γυναίκες που δεν μου χαρίστηκαν και περίμεναν μόνο τα άριστα από μένα. Και αυτό σε κάνει καλύτερο».

Αν λοιπόν μέχρι τώρα νόμιζες ότι το να δουλεύεις με παθητικούς και ήρεμους τύπους είναι το καλύτερο που μπορεί να σου τύχει, ίσως πρέπει να δώσεις μία βάση στα λόγια του κύριου Hanks

Ακόμη και αν δεν πας για ηθοποιός.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved