Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις του Nomads

Highlights από τη χθεσινή πρεμιέρα.

Από χθες το βράδυ όλη η ελληνική επικράτεια βγήκε από τη χειμερία νάρκη που είχε βυθιστεί μετά το τέλος του Survivor. Ένα τεράστιο ΤΙΡΙΝΙΝΙ ακούστηκε ξανά από τις Φιλιππίνες μέχρι το τελευταίο χωριό στα Ρύζια του Έβρου.

Τώρα έχουμε πάλι έναν λόγο να νιώθουμε υπερήφανοι, τώρα βρήκαμε ξανά το εθνικό μας σπορ. Να ευχαριστήσουμε την τηλεοπτική συχνότητα του ANT1 για αυτό και να φωνάξουμε τρία ζήτω για τους NOMADS.

Δεν έχουμε Διάσημους και Μαχητές πια. Αντίθετα έχουμε την ΖΟΥΓΚΛΑ, τον ΩΚΕΑΝΟ και την ΦΩΤΙΑ να διαγωνίζονται για μια θέση στην εξωτική βιλάρα με τις θερμαινόμενες πισίνες στον ήλιο. 

Για να δούμε μαζί 7 στιγμές από την πρεμιέρα του reality που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο.

1. Γλίστρα, απογοήτευση και τα χίλια συγγνώμη της Πηλιάκη

Ρε κούκλα μας, χορεύτρια είσαι τι έπαθες χθες και γλίστραγες λες κι είσαι 5χρονο; Επίσης τόσα συγγνώμη μαζεμένα, μόνο ιερομάρτυρες που αμάρτησαν πρέπει να έχουν πει. Το άγχος να αποβάλεις γιατί σε καταστρέφει. Και να ξέρεις: όσο μας πληγώνεις τόσο μας πωρώνεις.

 

2. Η φωνή από την Κόλαση της Καλογρίδη

Τέτοια φωνή μόνο λοχίες πενταετούς θητείας που κάνουν τέσσερα πακέτα τσιγάρα τη μέρα. Νομίζουμε πως κάποιο τέρας κατοικεί στον λαιμό της Νατάσας. Δεν εξηγείται αλλιώς. Είναι έτοιμη για να παίζει στο remake του «Εξορκιστή». Το τέρας.

 

3. Το buzzer beater της Γαστεράτου

Στη δοκιμασία που έκρινε τα πάντα εχθές η Μαντώ ντύθηκε Διαμαντίδης και πρόλαβε στο νήμα την αντίπαλό της. Δυστυχώς δεν υπήρχε ο Βασίλης Σκουντής στην περιγραφή για να βροντοφωνάξει «βάλτο κορίτσι μου». Εμείς όμως ήταν σα να τον ακούμε.

 

4. Ο μακρυχέρης Αναδιώτης

1613654ae21eb17ae2e0797f8c6bc7e2

Με όλο το θάρρος ρε Νίκο αλλά είδαμε καλά; Προσπαθείς να ψιλοχουφτώσεις όποια κοπελιά ανεβαίνει στην εξέδρα ή είναι ιδέα μας; Το ξέραμε πως είσαι γυπαετός αλλά τι αρπακτικό είσαι εσύ ρε παιδάκι μου!

 

5. Η Κολέτσα. Η Χριστίνα η Κολέτσα

1261392 ηκξθ

Το Χριστινάκι σκύβει για να περάσει στις εξέδρες κι εμείς το χάνουμε κανονικά. Μετά αρχίζει να φωνάζει εξαγριωμένη «το θέλω πολύ» και κάπου εκεί κάνουμε τον σταυρό μας να πέσουν διαφημίσεις. Για να κάνουμε ένα παγωμένο ντους να στανιάρουμε.

 

6. Δημήτρη Χατζηδημητρίου βγες από τον Αρναούτογλου

xazti ar

Πάνω που έχουμε πάρει τις πρώτες μας ανάσες κι έχει ημερέψει ο νους από τις βερμπαλιστικές ρουκέτες του Χατζηγεωργίου στο Ευρωμπάσκετ, ακούγεται χτες το βράδυ από τα βάθη των Φιλιππίνων η λέξη «ΧΙΤΣΚΟΚΙΚΟ» σε περιγραφή Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τι αμαρτίες μπορεί να πληρώνουμε ως λαός ρε διάολε;

 

7. Το μείζον ζήτημα «ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ»

Πρώτη μέρα κι έκανε ολόκληρη επανάσταση η ομάδα ΩΚΕΑΝΟΣ επειδή, λέει, τους βγάλανε τις κουρτίνες από τα μπάνια. «Και πώς θα κάνουνε μπάνιο τα κορίτσια;», και «μα καλά δεν ντρέπεστε λίγο;» και «εσείς θα αφήνατε τις κόρες σας να κάνουν μπάνιο χωρίς κουρτίνες;». Ο ντόπιος βέβαια δεν καταλάβαινε Χριστό και πάλι καλά που πετάχτηκε η φωνή της λογικής: «ΟΚ, θα κάνουμε ντους με τα μαγιό». Και κάπως έτσι μπήκε εμπάργκο στην εξαγωγή νεοελληνικού γκρινιάζειν στις Φιλιπίννες.

ΥΓ: Αν μας ξέφυγε κάτι, παίξε μπαλίτσα στα σχόλια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved