Ο πιο βίαιος Άγγλος κατάδικος θέλει κηδεμόνα των παιδιών του τον Tom Hardy

Θα γινόσουν σόι με τον Bronson;

Το «Bronson» παραμένει μέχρι και σήμερα μία από τις πιο εμβληματικές ταινίες του Tom Hardy. Βασισμένο πάνω στον κατάδικο και βαρυποινίτη Charles Bronson (σ.σ.: όχι τον ηθοποιό), ο Tom Hardy έδωσε μία τρομαχτική εικόνα μέσα από την ζωή του πιο περιβόητου εγκληματία της Μεγάλης Βρετανίας. Τα κατάφερε τόσο καλά που ο πραγματικός Bronson τον λάτρεψε.

 

 

Και τώρα ήρθε η ώρα για τους δύο άντρες να βρεθούν πιο κοντά. Σύμφωνα με επιστολή που έστειλε ο ίδιος ο Bronson μέσα από τις φυλακές στη Mirror, αναφέρει πως θέλει ο μελλοντικός πατέρας των παιδιών του να είναι ο Tom Hardy. Αν πάλι αρνηθεί, έχει και την καβάτζα έτοιμη με τον εξίσου Βρετανό ηθοποιό Danny Dyer. Ο Bronson, ο οποίος παντρεύτηκε μέσα στην φυλακή την 37χρονη Paula Williamson, δηλώνει έτοιμος για δίδυμα ή ακόμη και τρίδυμα. Το πρόβλημα ωστόσο με τον Βρετανικό νόμο για τους τροφίμους, είναι πως απαγορεύεται η σεξουαλική συνεύρεση με τους συντρόφους σε οποιοδήποτε τύπου επισκεπτηρίου. Οπότε αν ο Bronson θέλει τον Hardy μπαμπά των παιδιών του, θα πρέπει να του κάνει και πάσα την Paula Williamson. H οποία με μία πρώτη ματιά θα σου θυμίσει την Katey Seagal στον Sons of Anarchy ρόλο της.

as comp bronson jail1

Οπότε τα σχέδια του Bronson, μάλλον πάνε για ναυάγιο. Ο ίδιος, λογικά πάντα, δεν αποτελεί ακόμη την ίδια απειλή για τα σωφρονιστικά ιδρύματα, μιας και έχει φτάσει στα 64.

Από την άλλη ποτέ μην λες ποτέ. Δεν έχει κάνει και λίγα…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved