Ήρθε η ώρα να τα πιεις στο μπαρ του Stranger Things

Τίμιο υποκατάστατο μέχρι την πρεμιέρα του 2ου κύκλου.

Ναι, στο πρώτο άκουσμα ακούγεται παράξενο μιας και οι ήρωες της σειράς με το ζόρι μπορούν να αντέξουν ένα ποτήρι μπύρα –δεν το συζητάμε αν περάσουν στις πιο δυνατές μοναστηριακές- ωστόσο δεν μιλάμε για ένα κλασικό μπαρ σαν αυτά που θα πας να τα πιείς μόνος σου ή με παρέα στην μπάρα.

Εμπνευσμένο από τη σειρά που μας θύμισε πόσο κακή ηθοποιός είναι η Ουϊνόνα Ράιντερ έπαιξε τόσο επιδέξια το χαρτί της 80’s νοσταλγίας, το Upside Down (ευθεία αναφορά στο παράλληλο σύμπαν που προσπαθούν να κατανοήσουν οι ήρωες της σειράς) διεκδικεί τον τίτλο του πιο κουλ μπαρ στον κόσμο.

 

#strangerthings

A post shared by @stlus on

 

Στον κατάλογό του θα βρεις θεματικά κοκτέιλ, όπως το Demogorum ή το «She is our friend and she’s crazy» ή το  «Mouthbreather», ενώ ξεχωριστή θέση έχει το «Eleven’s eggo».

Η διακόσμηση έχει φυσικά όλα αυτά τα memorabilia και τα μικροαντικείμενα, από επιτραπέζια, αφίσες μέχρι bmx, walkie talkie και οικιακές συσκευές, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει ένα ακριβές αντίγραφο εκείνου της κατασκευής με τα λαμπιόνια και τα γράμματα που είχε φτιάξει  η Τζόις για να επικοινωνεί με το γιο της, Μάικ, όσο εκείνος ήταν παγιδευμένο στο upside down.

Φυσικά όλα αυτά συμβαίνουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στο Σικάγο και το Upside Down δεν είναι κάτι περισσότερο από ένα pop up bar που λειτουργεί εν όψει της πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου της σειράς στις 27 Οκτωβρίου και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Πάντως, επειδή και στα μέρη μας έχουμε δει ανάλογες προσπάθειες (με Harry Potter και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών), ίσως να έχουμε την τύχη να το επισκεφθούμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved