Αυτή η R80 πρέπει να εμφανιστεί στον 2ο κύκλο του Stranger Things

Επηρεασμένη από τα BMX, φέρνει νοσταλγική εϊτίλα μέσα στο καλαοκαίρι.

Συνήθως τα ποδήλατα κλέβουν ιδέες από το σχεδιασμό των ποδηλάτων και όχι το αντίθετο. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτής της  custom BMW R80 συνέβη το αντίθετο. Θα έχεις καταλάβει ότι έχουμε μια αδυναμία στις δίτροχες «μπέμπες»

Όπως βλέπεις ο σχεδιασμός της είναι επηρεασμένος από τα BMX ποδηλατάκια που σάρωσαν τους δρόμους και τις πλατείες της υφηλίου τη δεκαετία του ’80. Έγιναν μόδα με τον E.T και τα ξαναθυμηθήκαμε τώρα με την geek επέλαση του Stranger Things Things.

Φυσικά σε κάθε φτιαγμένη μοτοσυκλέτα τη διαφορά την κάνουν οι λεπτομέρειες και οι συγκεκριμένη διαθέτει πολλές που αξίζουν την προσοχή σου. Πρώτον, πολλά από τα βασικά εξαρτήματα, πχ τα καλώδια του συμπλέκτη, είναι εσωτερικά διατηρώντας την εμφάνιση του μοντέλου καθαρή. Επίσης, τα φρένα ενεργοποιούνται από τα πόδια, επομένως δεν χρειάζεσαι το πεντάλ. Τέλος, το προστατευτικό της μπαταρίας καθώς και οι άκρες τις εξάτμισης είναι χειροποίητα, στοιχείο που όσο να πεις, δίνει το κάτι παραπάνω.

Φυσικά, η R80 δεν είναι μόνο μια άσκηση στυλ και αιθσητικής. Με τις φρέσκες και εξελιγμένες αναρτήσεις της, μπορείς να τη χαρείς στο δρόμο είτε συναντήσεις τον E.T. είτε όχι. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved