Michael J. Fox: Ήταν δυσκολότερο να γίνεις διάσημος την δεκαετία του ΄80

Σε ένα κόσμο χωρίς social media, ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για την αξία της σκληρής δουλειάς.

Ο αγαπημένος Marty McFly όλων μας, μίλησε για το τι χρειαζόταν για να αποκτήσει φήμη τη δεκαετία του 1980, αναφέροντας ότι ήταν πιο δύσκολο να κερδίσει κανείς θαυμαστές και ότι έπρεπε να είναι πραγματικά ταλαντούχος αντί να βασίζεται απλώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συζητώντας την καριέρα του σε συνέντευξή του στο People, ο Fox θυμήθηκε τη στιγμή που του απονεμήθηκε τιμητικό Όσκαρ το 2022 και είπε ότι σε εκείνο το σημείο, κάποιος τον ανέφερε ως «διάσημο της δεκαετίας του '80».

Διάβασε επίσης: Ο Michael J. Fox δεν άφησε ποτέ το πάρκινσον να τον νικήσει.

«Σκέφτηκα, ουάου, αυτό είναι ωραίο. Διάσημη δεκαετία του '80. Σωστά, ήμασταν διαφορετικοί. Ήμασταν πιο σκληροί. Δεν είχαμε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. δεν είχαμε τίποτα από αυτά τα χάλια. Ήμασταν απλώς διάσημοι. Αφεθήκαμε στους δικούς μας πόρους». Σχετικά με το εάν ήταν ή όχι πιο δύσκολο να αποκτήσεις φήμη πριν από τέσσερις δεκαετίες από ό,τι είναι τώρα, ο Fox έκανε και το εξής σχόλιο. «Λοιπόν, έπρεπε να είσαι ταλαντούχος. Αυτό βοήθησε». Σαφώς, ο σταρ του Back to the Future πιστεύει ότι οι νέοι ηθοποιοί τα έχουν πολύ πιο εύκολα την δική του εποχή που έπρεπε να αναδειχθείς μεταξύ πολλών για να τα καταφέρεις.

Η σκληρή δουλειά φαινόταν να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του νεαρού τότε Michael. «Συνήθιζα να δουλεύω σκληρά, να παρακολουθώ άλλους ηθοποιούς και να κάθομαι να μιλάω μαζί τους για την υποκριτική». Αναλογιζόμενος τη σύγχρονη μέθοδο της φήμης υπό το πρίσμα των διαδικτυακών επιρροών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο Fox σημείωσε: «Και τώρα έχετε ανθρώπους που λένε: «Ποιο είναι το πουλόβερ που φοράς; Και ποιο είναι αυτό το χορευτικό βήμα; Και  ξαφνικά είσαι το πιο διάσημο άτομο στον κόσμο».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved