Όλοι ταυτιστήκαμε με τις «παραξενιές» για τον καφέ του Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Μη μου μιλήσεις αν δεν έχω πιεί καφέ» το έχουμε πει όλοι στη ζωή μας.

Μας αρέσει όταν οι άνθρωποι της τηλεόρασης μας δείχνουν την οπτική τους για σοβαρά θέματα που αφορούν την κοινωνία και την καθημερινότητα, απολαμβάνουμε όμως και τις στιγμές εκείνες που θα εξομολογηθούν κάποια παραξενιά τους.

 

 

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για παράδειγμα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Action 24, «Καλύτερα Αργά», σχολιάζοντας το προφανές για την κατάσταση στην κοινωνία -αναφορικά με τη δολοφονία στους Αγ. Αναργύρους –πως «όταν φτάνουμε σε σημείο να σκοτώνονται έξω από το ΑΤ ζητώντας βοήθεια, λες ότι είναι όλα στραβά», ύστερα μίλησε για μια πιο «καθημερινή» στιγμή στη ζωή του, η οποία αφορά τον καφέ.

Το «περιπολικό δεν είναι ταξί, κυρία μου» μας κάνει να ντρεπόμαστε για τη χώρα που ζούμε.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μας έκανε να ταυτιστούμε με τις «μικροπαραξενιές» του

Ποιος είπε ότι οι τηλεπερσόνες δεν έχουν και αυτοί τις παραξενιές τους , ειδικά κάποιες που μας θυμίζουν τους εαυτούς μας.

 

 

«Δεν είμαι πρωινός τύπος, δεν ξυπνάω ευχάριστα και "τι ωραία που είναι η ζωή". Μπορεί κάποιος να μου μιλήσει μετά τον καφέ» δήλωσε ο ηθοποιός, για να ολοκληρώσει ύστερα, λέγοντας:

«Χάνω τον έλεγχο για μικροπράγματα. Στα σημαντικά μπορεί να είμαι απίστευτα ψύχραιμος. Τις προάλλες μου γύρισε ο εγκέφαλος γιατί είχα παραγγείλει καφέ και ο καφές δεν ήρθε ποτέ. Πέρασε 1,5 ωρα. Αυτό είναι ένα ψεγάδι τεράστιο που έχω, που το έχω πάρει από τον πατέρα μου, αν δεν πιώ καφέ το πρωί, μη μου πεις ούτε καλημέρα», τόνισε.

Όλοι το έχουμε πάθει και σίγουρα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε, έστω και για λίγο, στην καρδιά μας. Ειδικά από τη στιγμή που μίλησε για το ρόφημα που πίνουμε ενδεχομένως συχνότερα και από νερό στην καθημερινότητά μας. Όπως επίσης ταυτιστήκαμε με την ατάκα του, ότι «ζω και αναπνέω πλέον για να δουλεύω. Το έχω αποδεχτεί».

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved