Eurokinissi Άγιοι Ανάργυροι: Η κοπέλα τα έκανε όλα σωστά και στο τέλος δολοφονήθηκε

Ένα προμελετημένο έγκλημα που όλοι αδιαφόρησαν και τώρα θα πέσουν από τα σύννεφα.

Το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους δεν είναι πρωτοφανές. Έχει συμβεί στο παρελθόν και θα συμβεί και στο μέλλον. Ένας άνδρας που θεωρεί τη γυναίκα κτήμα του, στο τέλος την δολοφονεί. Αλλά σε αυτήν την υπόθεση υπάρχουν κι άλλες συγκλονιστικές λεπτομέρειες. Εγκληματικές παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία. 

Θύμα μια 28χρονη από τα χέρια του 39χρονου πρώην συντρόφου της. Μάλιστα το γεγονός πως η δολοφονία διαπράχθηκε λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου η άτυχη γυναίκα πήγε να τον καταγγείλει, κάνει την υπόθεση ακόμα πιο εξοργιστική. 

 

 

Η 28χρονη βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα συνοδευόμενη από έναν φίλο της, προκειμένου να καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της. Μόλις βγήκε, όμως, λίγο μετά τις 22:30, την ακολούθησε ο 39χρονος και της επιτέθηκε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. Αμέσως μετά ο φερόμενος ως δράστης αυτοτραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με το lawandorder, οι αστυνομικοί φέρεται να είπαν στην γυναίκα, «περίμενε στο τμήμα να καλέσουμε περιπολικό μέσω της Άμεσης Δράσης καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμο όχημα από το τμήμα», με αστυνομικές πηγές να κρατούν επιφυλάξεις ως προς τα λεγόμενα τους, καθώς διαπιστωμένα, η 28χρονη κάλεσε η ίδια το 100 όταν ξεκίνησε να βγαίνει από το τμήμα. Μόλις η 28χρονη βγήκε από το τμήμα, ο δράστης την κατακρεούργησε. Μάλιστα, η τηλεφωνήτρια του κέντρου της Άμεσης Δράσης άκουγε ζωντανά την δολοφονία της, καθώς δευτερόλεπτα πριν την επίθεση, η 28χρονη είχε καλέσει το 100 προκειμένου να ζητήσει περιπολικό να την μεταφέρει στο σπίτι.

 

 

Υπάρχει κάτι χειρότερο στην υπόθεση; Ναι, το γεγονός πως οι γονείς της 28χρονης ενημερώθηκαν από τους δημοσιογράφους και όχι από τις αρχές. Ο πατέρας της 28χρονης ανυποψίαστος όταν ρωτήθηκε αν είναι συγγενής με την κοπέλα ρώτησε το μικρό της όνομα και όταν συνειδητοποίησε ότι είναι η κόρη του έχασε την γη κάτω από τα πόδια του.

Μάλιστα στην συνομιλία που είχε με την δημοσιογράφο, είπε μεταξύ άλλων ότι άκουσε για το έγκλημα χθες το βράδυ αλλά δεν του πέρασε από το μυαλό ότι είναι το παιδί του και για να μην την ενοχλήσει θα της τηλεφωνούσε σήμερα το πρωί. Επιπλέον, χρειάστηκε η μεσολάβηση της ρεπόρτερ να επικοινωνήσει ο πατέρας με την αστυνομία.

Όλα λάθος ή μάλλον “σωστά” στην πιο λάθος χώρα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved