Μάθαμε τις πρωταγωνίστριες του «Τί Ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»

Οριακά καλύτερο το cast σε σύγκριση με το πρωτότυπο.

Είναι από τα μεγαλύτερα “what if” της ελληνικής τηλεόρασης. Η σειρά “Τί Ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” είχε κάνει τεράστιο buzz πριν 25 χρόνια και η ξαφνική διακοπή προκάλεσε μία μικρή ταραχή στην ψυχούλα μας. Για την ιστορία, η τηλεοπτική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου διεκόπη στο 7ο επεισόδιο και δε μάθαμε ποτέ αν οι 4 γυναίκες που κακοποιήθηκαν στην παιδική τους ηλικία από τον κοινωνικό λειτουργό του ορφανοτροφείου που μεγάλωσαν, κατάφεραν επιτέλους να δικαιωθούν. 

Άφησε κάτι στη μέση το "Τί Ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” 

 

Αυτό το κενό έρχεται να καλύψουν οι 2 κινηματογραφικές ταινίες σε σενάριο και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα και παραγωγή του Παντελή Καλατζή και της Showtime Productions. Μόνο που τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Οι πρωταγωνίστριες δε θα είναι οι ίδιες αλλά η Μπέσυ Μάλφα, Βασιλική Ανδρίτσου, η Μαρία Λεκάκη και σύμφωνα με πληροφορίες του Αλέξανδρου Κατσαρίδη, το cast συμπληρώνεται από την Γιούλη Τσαγκαράκη.

 

 

Τέλος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Fay’s Time, οι 2 κινηματογραφικές ταινίες θα κυκλοφορήσουν στις αίθουσες το 2025.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved