Περίπου 22 χρόνια μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης» ο Μάνθος Φουστάνος συναντάει ξανά τη μοναδική του αγάπη.

Τελικά φαίνεται πως το reunion του Cristiano Ronaldo με τη Manchester Unitedτου Ben Affleck με την Jennifer Lopez ή των «Friends» ήταν απλώς ζέσταμα μπροστά στην έκπληξη που μας ετοίμαζαν οι «Οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Μια σειρά που εκτός από τον αστείο τόνο και τις αρκετές κωμικές καταστάσεις που κρύβει η υπόθεσή της, έχει τη δύναμη να φέρει ξανά στο προσκήνιο ένα από τα πιο «ταιριαστά» ζευγάρια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Ένα ντουέτο με το οποίο μεγαλώσαμε, μια σχέση που δεν βαρεθήκαμε να βλέπουμε στις άπειρες επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και που συνεχίζει να προσφέρει άφθονο γέλιο ακόμα και σήμερα.

Μιλάμε προφανώς για το τρομερό ειδύλλιο της Πέγκυ Καρά (Μαρίας Λεκάκη) και του Μάνθου Φουστάνου (Βασίλη Κούκουρα).

 

 

Μια μοναδική αγάπη (και πολλές ακόμα παράλληλα)

Ειλικρινά ακόμα και σήμερα, τόσα χρόνια μετά το τέλος της κωμικής σειράς των 90’s δεν υπάρχει κάποιος που να έχει βγάλει συμπέρασμα για το ποιος εκ των δύο είχε πιο πετυχημένο ρόλο στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Από τη μία η Παναγιώτα Καραχεσαρίδου, κατά κόσμον Πέγκυ Καρά, που με το ψώνιο και το ταλέντο που… δεν είχε προσπαθούσε συνεχώς να κάνει κάποιο σκηνοθέτη να την προσέξει, να μας σπάει τύμπανα και νεύρα με ερμηνείες Χρυσού Βατόμουρου και κυρίως τις «Σκύλες της λύσσας» που μας έστελναν γρήγορα στο βουνό να ξαμοληθούμε.

 

 

Πάνω από όλα όμως μας έκανε να περνάμε τέλεια κάθε φορά που αποφάσιζε να κάνεις ζήλειες στον Μάνθο, το αγόρι της. Όχι ότι είχε άδικο βέβαια, αν και ποτέ δεν έμαθε τι έκανε πίσω από την πλάτη της.

Ο Μάνθος Φουστάνος λοιπόν  ήταν η επιτομή του πλουσιόπαιδου. Του «επιβιώνω με τα λεφτά του μπαμπά» και «έχω δικό μου γραφείο, όποτε θέλω δεν πατάω ποτέ» κάνοντας Greek καμάκι σε όποιο θηλυκό αντίκριζε και του γυάλιζε το μάτι. Μετά όμως από κάθε ερωτική περιπέτεια γυρνούσε στην Πέγκυ, την μοναδική του αγάπη, στην οποία πάντα έβρισκε μια χαζή δικαιολογία για να της απομακρύνει την υστερία. Σε εκείνη και σε όλες τις άλλες.

 

 

Το ζέσταμα στον Αρναούτογλου

Μπορεί να έπρεπε να φτάσουμε στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» για να τους δούμε ξανά μαζί, ωστόσο Βασίλης Κούκουρας και Μαρία Λεκάκη είχαν και άλλη μια κοινή στιγμή στον αέρα ως Μάνθος και Πέγκυ, ακόμα και αν δεν βρίσκονταν στον ίδιο χώρο.

Το συγκεκριμένο ραντεβού «έστησε» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια της εκπομπής #The2NightShow όπου έχοντας καλεσμένο τον Μάνθο της καρδιάς μας, τηλεφώνησε στην «Πέγκυ» για να ζήσουμε μια live τηλεφωνική, αλλά πάνω από όλα μοναδική αγάπη από τα παλιά.

 

 

Δεν είναι σαν τα παλιά, αλλά…

Και μόνο που θα τους δεις μαζί μια ανατριχίλα τη νιώθεις. Ο Βασίλης Κούκουρας σαν «άλλος Μάνθος», αυτή τη φορά ως Τόλης Κακαλιούρας προκαλεί ρίγη ηδονής σε όλες τις γυναίκες της πόλης και συνεχίζει τις απιστίες πίσω από την πλάτη της γυναίκας του, Ντιάνας (Τζένη Μπότση). Μπορεί η βασική-μοναδική του αγάπη να είναι άλλη, ωστόσο μία από τις «υπόλοιπες» είναι ο χαρακτήρας της Μαρίας Λεκάκη, Πωλίνα Βαρδάκα.

Είναι πραγματικά περίεργο που δεν θα ακούσεις τις λέξεις «μοναδική μου αγάπη», «ήρθε η θεία μου η Φιόνα», «Μανθόοο» και «θα παντρευτούμε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες», ωστόσο και πάλι η κοινή δυναμική των Βασίλη Κούκουρα και Μαρίας Λεκάκη είναι πραγματικά μοναδική. Και μόνο για αυτό αξίζει να δεις ένα επεισόδιο από τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα».

 

 
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved