Τι δουλειά έχει Γκας Βαν Σαντ στον κόσμο του Twin Peaks;

4 φωτογραφίες από το 1989 δίνουν την απάντηση.

Ήταν 24 Φεβρουάριου του 1989 όταν ο επιθεωρητής Κούπερ επισκεπτόταν για πρώτη φορά το Twin Peaks προκειμένου να ερευνήσει τη δολοφονία της Λόρα Πάλμερ. 

Στην πραγματικότητα όμως ήταν 8 Απριλίου του 1990 όταν προβαλλόταν στην αμερικανική τηλεόραση ο πιλότος της σειράς των Ντέιβιντ Λιντς και Μαξ Φροστ, Twin Peaks.

Και μπορεί εσύ ( και εμείς και ο περισσότερος κόσμος) να ασχολείται με το Game of Thrones αυτές τις εβδομάδες, όμως αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί κριτές, η επιστροφή του Twin Peaks, 26 χρόνια μετά το φινάλε του 2ου κύκλου, στις τηλεοπτικές οθόνες είναι αναμφισβήτητα γεγονός με πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα και επιρροή.

Ήδη ο τρίτος κύκλος της σειράς βρίσκεται πάνω από τα μισά και μόλις που έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε πού μπορεί να το πηγαίνει ο Λιντς.

Ξεφύγαμε όμως. Όταν λοιπόν γυριζόταν η πρώτη σεζόν της σειράς, το μακρινό 1989, με τους ηθοποιούς να μην έχουν και πολύ ιδέα τι είναι αυτό που κάνουν (κλασική τακτική Λιντς, η μυστικοπάθεια και η κρυψίνοια), είχε τρυπώσει και ο Γκας Βαν Σαντ ο οποίος έβγαλε μερικούς από τους συντελεστές φωτογραφίες με μια πολαρόιντ.

Και, ω του θαύματος, οι φωτογραφίες ήρθαν στο φως μετά από τόσα χρόνια.

Ρίξε μια ματιά στην gallery για να δεις στα μικράτα τους τον Κάιλ Μακλάχλαν (Ντέιλ Κούπερ), Σέριλ Φεν (Όντρεϊ Χορν), Σέριλ Λι (Λόρα Πάλμερ) και Ντάνα Άσμπορουκ (Μπόμπι Μπρίγκς).



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved