Οδηγός ΚΤΕΛ κάνει τις βόλτες μας πιο fun και μπράβο του

Οριακά τον μπερδεύεις με τον Τζος Τσίλντρες.

Το ταξίδι με το ΚΤΕΛ δεν αποτελούσε ποτέ ευχάριστη εμπειρία, κυρίως γιατί δεν είχε τίποτα φαν απολύτως, πέρα από το ότι περνάς από διάφορα σημεία της Ελλάδος και παρατηρείς τον κόσμο και τα χωριά.

Άλλωστε, το ΚΤΕΛ δεν είναι κάνα αεροπλάνο για να χαζέψεις καμιά τηλεόραση ή να χαθείς μέσα στο θέαμα από τα σύννεφα, για αυτό και για να περάσει η ώρα σίγουρα χρειάζεσαι ένα λάπτοπ ή τάμπλετ, ένα βιβλίο ή ένα πλήρως φορτισμένο κινητό για να περνάει η ώρα.

Στο Ρέθυμνο απολαμβάνουν με την ψυχή τους την Τσικνοπέμπτη.

Ένας οδηγός, όμως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του OPEN, αποφάσισε να δώσει ιδιαίτερο χαρακτήρα στο δρομολόγιό του -συγκεκριμένα στο Θεσσαλονίκη-Ασβεστοχώρι- και εκμεταλλευόμενος το Τσικνοπέμπτη κλίμα των ημερών, μασκάρεψε ολόκληρο το ΚΤΕΛ αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό.

 

 

Το όχημα είναι στολισμένο με μάσκες, σερπαντίνες, ενώ έχει επιστρατευθεί και ο κατάλληλος φωτισμός ώστε η διαδρομή να φτιάχνει τη διάθεση στους επιβάτες. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο ίδιος ο οδηγός, ο οποίος υποδέχεται τους πολίτες φορώντας άφρο περούκα η οποία παραπέμπει λίγο στον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, Τζος Τσίλντρες.

Πόσο ακόμη να αντέξουμε τον σεξιστικό μεσαίωνα στα ελληνικά ΚΤΕΛ;

Καλή και πιο fun Τσικνοπέμπτη, λοιπόν, σε κάθε επιβάτη που θα μπει στο συγκεκριμένο ΚΤΕΛ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved