associated press Ο Timothée Chalamet ζει το bromance του με τον Austin Butler

Μετά το Dune: Part Two θέλει να συνεργαστούν ξανά στη βιογραφική ταινία για τον Bob Dylan.

Ζητούμε συγγνώμη στον Timothée Chalamet αλλά ο Austin Butler έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις στο Dune: Part Two. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους villains που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στον κινηματογράφο, με τον 32χρονο Καλιφορνέζο ν’ ανεβάζει σταθερά τις μετοχές του στην παγκόσμια showbiz.

 

 

Ο Timothée Chalamet το βλέπει αυτό. Λατρεύει το ταλέντο στην υποκριτική του Austin, τη θετική του αύρα και αισθάνεται πως μαζί μπορούν να δημιουργήσουν ένα επιτυχημένο δίδυμο. Μάλιστα, ο 28χρονος star, δεν έκρυψε αυτή τη συμπάθεια μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του. Αναφερόμενος στην προετοιμασία του για την ταινία "A Complete Unknown" στην οποία θα ενσαρκώσει τον Bob Dylan, τόνισε ότι συνεχώς παίρνει συμβουλές από τον Austin Butler για το πώς να υποδυθεί μία θρυλική προσωπικότητα της μουσικής.

 

 

"Υπάρχει ένας χαρακτήρας του Elvis στη βιογραφική ταινία για τον Τζόνι Κας, Walk The Line. Είναι πολύ σύντομος, είναι πολύ σύντομος, αλλά θα ήθελα να μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα μουσικό κινηματογραφικό σύμπαν", ανέφερε αρχικά για να προσθέσει εν συνεχεία: "Μακάρι να ήσουν στην ταινία".



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved