O Austin Butler είναι ο νέος «Βασιλιάς»

Ο νεαρός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Elvis Presley σε νέα βιογραφική ταινία. Ο Tom Hanks στο ρόλο του μάνατζερ.

Μετά από casting πολλών ηθοποιών στο τέλος του Ιουνίου, ο Baz Luhrmann, βρήκε επιτέλους στο πρόσωπο του Austin Butler, τον «Βασιλιά του. Ο σκηνοθέτης του «The Great Gatsby», αυτή τη φορά θα επιχειρήσει να μας κουνήσει από τη θέση μας με τους rock ‘n’ roll ήχους που θα ακούσουμε στη νέα του ταινία, η οποία θα βιογραφική και θα αφορά τη ζωή του Elvis Presley.

«Ήξερα πως δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό το φιλμ αν δεν έβρισκα ακριβώς τα σωστά άτομα και ψάξαμε διεξοδικά για έναν ηθοποιό που θα έχει τη δυνατότητα να φέρνει στο νου κάποιου τη φυσική κίνηση και τη φωνή αυτού του ασύγκριτου σταρ, αλλά και τις αδυναμίες του καλλιτέχνη».

 

 

Ο Luhrmann, θεώρησε πως ο ηθοποιός που θα φέρει εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή, είναι ο Austin Butler που θα τον δούμε στη νέα ταινία του QT, «Once Upon a Time In Hollywood» αλλά και στο «The Dead Don’t Die» του Jim Jarmusch. Φυσιογνωμικά, η επιλογή του μοιάζει ιδανική και αν κάτι κάνει την ταινία ενδιαφέρουσα, εκτός από τον Elvis, φυσικά, είναι ο Tom Hanks, ο οποίος θα υποδυθεί τον μάνατζερ του «Βασιλιά».

Η τελευταία φορά που είδαμε έναν αξιόλογο Elvis, πάντως, ήταν στη τηλεοπτική σειρά «Vinyl».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved