The Boys Η Erin Moriarty είναι το νέο θύμα των προτύπων των social media

Η ηθοποιός του “The Boys” έκανε πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο και δεν πήγε πολύ καλά όλο αυτό.

Βρες μου έναν άνδρα εκεί έξω που δε γοητεύτηκε από την εικόνα της Erin Moriarty στο “The Boys”, να σου δείξω έναν που στερείται γούστου. Η 29χρονη ηθοποιός με καταγωγή από τη Νέα Υόρκη είναι το εφηβικό crush στο Λύκειο, είναι η συνάδελφος στο διπλανό γραφείο που είσαι τσιμπημένος μαζί της αλλά φοβάσαι να την προσεγγίσεις. Η Erin Moriarty είναι μία πανέμορφη γυναίκα και μπορεί να αισθάνεται ευλογημένη για το DNA της.

Ή μήπως ήταν; Διότι εδώ και λίγες ώρες η νέα της εικόνα έχει γίνει viral. Το πρόσωπό της άλλαξε και όχι με φυσικό τρόπο. Έπαιξε νυστέρι η κυρία. Η νέα της εικόνα μετά την πλαστική επέμβαση που υπεβλήθη είναι η παρακάτω.

 

Erin Moriarty Starlight

 

Φυσικά το νέο της πρόσωπο έγινε viral. Ο κόσμος δεν πήρε και πολύ καλά την αλλαγή και τα σχόλια δεν είναι κολακευτικά. Θα έπρεπε να ενδιαφέρει τον κόσμο η απόφαση μίας γυναίκας να αλλάξει κάτι πάνω της; Όχι. Θα έπρεπε να απασχολεί την ίδια το τι λέει ο κόσμος για την επιλογή της; Ακόμη μεγαλύτερο όχι. Αλλά δε ζούμε σε δίκαιο κόσμο. 

"Οι γυναίκες θα πρέπει να σταματήσουν να κάνουν πλαστικές επεμβάσεις. Γιατί να καταστρέψεις το πρόσωπό σου έτσι; Αυτή είναι η Erin Moriarty από το "The Boys"... ήταν ήδη τόσο όμορφη", έγραψε ένας χρήστης στο Twitter και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συμφώνησαν. Άσχημο να κρίνει αλλά συμβαίνει. Ωστόσο το ζήτημα βρίσκεται αλλού.

 

 

Η μεταμόρφωση στον βωμό των likes

Τα social media έχουν δημιουργήσει τάσεις. Έχουν κατασκευάσει πρότυπα. Και οι χρήστες ακολουθούν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Erin Moriarty. Ένα πανέμορφο κορίτσι με αγγελικό πρόσωπο που επέλεξε να περάσει από χειρουργείο ώστε να αλλάξει τη μύτη και τα χείλη της. Το αν το αποτέλεσμα την κολακεύει δεν είναι θέμα προς συζήτηση. Το σημαντικό είναι πως πλέον η πλειοψηφία δείχνει να μισεί την εικόνα της. 

 

 

Παλαιότερα ζούσαμε σε εποχές που όλοι θέλαμε να ξεχωρίζουμε. Να είμαστε ξεχωριστοί και να μας διακρίνουν. Πλέον ο κόσμος θέλει να είναι ίδιος. Να βλέπει παντού την εικόνα του. Υπάρχει κάτι το γοητευτικό σε όλο αυτό; Η απάντηση είναι ξεκάθαρα όχι. 

“Σ’ έναν κόσμο γεμάτο Kim Kardashian, να είσαι Πριγκίπισσα Νταϊάνα”, αναφέρει ένα meme που γίνεται συχνά viral. Εγώ θα έλεγα να μην είσαι ούτε η Νταϊάνα, γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και όλα θα πάνε καλύτερα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved