Μαθήματα επιβίωσης από το The Boys

Γιατί πάντα θα υπάρχουν τύποι εκεί έξω που θα συμπεριφέρονται σαν Supes.

 Στη ζωή δεν είναι τίποτε απλό, έτσι δεν είναι; Αν υπάρχει ωστόσο μια αλήθεια για αυτή, είναι ότι πάντα θα ερχόμαστε αντιμέτωποι με τύπους που δεν γουστάρουμε. Ανθρώπους που θα ευχόμασταν να μην είχαμε γνωρίσει ποτέ και που γενικά η τοξικότητά τους κάνει τα πράγματα δύσκολα. Οι The Boys έχουν ήδη τέτοια προβλήματα και ειδικά με «ήρωες» που άλλο δείχνουν και άλλο είναι. Έχεις και εσύ υποκριτές στον περίγυρό σου; Μη μασάς. Αυτοί έχουν τη λύση. Τουλάχιστον μέχρι τη νέα σεζόν...

 

new photo released for the boys season 2 perfectly captures the tone of the show social

 

Δεν χρειάζεται να κάνουμε τα πάντα με τον ίδιο τρόπο

Πάρε αυτή την πραγματικά αλλόκοτη, αλλοπρόσαλη και έξω από τα πλαίσια ομάδα. Ο καθένας είναι τελείως διαφορετικός, αντιμετωπίζει τις καταστάσεις διαφορετικά, έχει την δική του ιδεολογία για το καθετί, αλλά είναι ο στόχος που τους ενώνει. Όσο ο στόχος παραμένει ίδιος και η ομάδα δεν αποκλίνει από αυτόν, η δουλειά θα γίνεται. Ακόμη και αν χρειαστούν μπόλικα εκρηκτικά.

Καλές οι μπουνιές, καλύτερες οι πληροφορίες

Πώς αντιμετωπίζεις έναν αντίπαλο που ουσιαστικά είναι ανίκητος; Στην περίπτωση των The Boys, αυτό που έχει ουσιαστικά αποδώσει καρπούς είναι ο εκβιασμός μέσω των πληροφοριών. Μάθε ποια είναι τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου σου και δεν θα χρειαστεί να κουνήσεις ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι για να τον εξολοθρεύσεις.

 

 

Πάντα να έχεις πλάνο

Το μόνιμο πρόβλημα με όσους θεωρούν ότι είναι αήττητοι, είναι πως δεν βλέπουν μπροστά τους. Εκμεταλλεύσου το. Φρόντιζε πάντα να έχεις ένα πλάνο για το εκάστοτε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει από το προβληματικό άτομο. Ακόμη και αν δεν το αντιμετωπίσεις με την πρώτη, θα σου δώσει σίγουρα έδαφος για να το κάνεις σωστά στη συνέχεια.

Κάποια στιγμή ίσως χρειαστεί να παίξεις βρόμικα

Πώς το λένε εκείνο το ρητό; Ίσως χρειαστεί να κάνεις ένα μικρό κακό για να κάνεις ένα μεγαλύτερο καλό. Τα πράγματα που δεν είναι άσπρα και μαύρα. Αντιμετωπίζοντας την κατάσταση, θα τύχει πολλές φορές να βρεθείς σε σταυροδρόμια που απαιτούν δύσκολες αποφάσεις. Και αυτό πολλές φορές σημαίνει ότι δεν μπορείς να πας με το σταυρό στο χέρι. Το θέμα είναι πόσο έτοιμος νιώθεις;  

Όλοι σε παίρνουν στα σοβαρά με λίγο βρισίδι

Θα μπορούσε εναλλακτικά να λέγεται και Νόμος του Butcher. Αν υπάρχει κάτι που ο  Billy Butcher εκτοξεύει πιο γρήγορα από σφαίρες και γροθιές, αυτό είναι οι βρισιές. Ξέχνα τι σου λέγανε οι γονείς σου όταν ήσουν μικρός. Κάποιες φορές, η μόνη γλώσσα που αποδίδει, είναι αυτή που καταλαβαίνουν τύποι σαν τους Supes. Και ο Butcher φροντίζει να τους το θυμίζει.

 

Βρες τι σιχαίνεσαι και εξολόθρευσέ το

Είναι η ρητορική μίσους τύπου Stormfront; Είναι ο δεν δίνω δεκάρα για κανέναν A-Train; Ο γλοιώδης Deep; Ή απλά ο κομπλεξικός νάρκισσος που λέγεται Homelander; Όποιον τύπο από τους παραπάνω και αν έχεις στη ζωή σου, ακόμη και αν δεν είναι Supe, ξέκοψε τον και μάλιστα από τη ρίζα. Κάποιοι άνθρωποι απλά περνούν από τη ζωή μας για να μην ξαναπεράσουν. Και όπως έχει πει και ο Billy Butcher, ‘‘We didn’t bring him here for a fucking Happy Meal’’.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved