Με αυτή την αγγελία εξασφαλίζεις τον γάμο και όλες της διακοπές τις ζωής σoυ

Μια δουλειά που θα κάνει πραγματικότητα το «μαζί σου και στην άκρη της Γης» και θα σου προσφέρει και 180 χιλιάδες δολάρια.

Και ποιος δεν θα ήθελε να έχει ζωή χαρισάμενη, εκείνος και η οικογένειά του. Ειδικά αν βρίσκεται στα μέλια με τη σύζυγο, έχει μια μεγάλη ευκαιρία να εξασφαλίσει τη ζωή του, ζώντας κάθε μέρα του σαν να είναι διακοπές.

Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο ή αν έχεις μόλις παντρευτεί και θες κάθε σου μέρα να είναι ένας μήνας του μέλιτος, τότε αυτή η αγγελία της εταιρείας Fairfax & Kensington, μπορεί να λύσει τα προβλήματά σου.

Oι παράλογες αγγελίες του PS5 στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα λέει η αγγελία εργασίας, διαβάζουμε πως ένας δισεκατομμυριούχος είναι διατεθειμένος να πληρώσει 180.000 ευρώ σε ένα ζευγάρι που θα δεχθεί να μετακομίσει στο νησί που αγόρασε πριν από λίγο καιρό στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους (ανατολικά του Πουέρτο Ρίκο), προκειμένου να το προσέχει και να το φροντίζει.

 

Βέβαια υπάρχουν κάποιοι αστερίσκοι

Επειδή τα λεφτά δεν είναι λίγα ενώ η ζωή θα είναι κάθε μέρα διακοπές, είναι λογικό η αγγελία να έχει προσελκύσει ενδιαφερόμενους από κάθε γωνιά της Γης. Για αυτό λοιπόν το λόγο, η εταιρεία έβαλε «φίλτρα» προκειμένου να καταλήξει στην σωστή επιλογή ζευγαριού.

Αναλυτικά οι απαιτήσεις τις συγκεκριμένης θέσης εργασίας. Πρέπει το ζεύγος να έχει:

 

 

Για όσα ζευγάρια ενδιαφέρονται πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους, μαζί από έναν σύνδεσμο από ένα βίντεο στο TikTok, διάρκειας όχι μεγαλύτερης των δύο λεπτών που περιλαμβάνει #barefootluxurybvi #fairfaxandkensington στη διεύθυνση cv@fairfaxandkensington.com. 

Χάνεις κάτι; Και μην πεις ότι δεν έχεις ζήσει στην Καραϊβική. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved