Gen Zer δηλώνει έξαλλη στο TikTok που δεν της είπαν «ευχαριστώ» επειδή παραιτήθηκε

Όπως αναμενόταν, το ίδιο το TikTok της απάντησε με σκληρό τρόπο.

Είναι της μόδας τελευταία να μαθαίνουμε από το TikTok το σοκ από εκπροσώπους της Gen Z όσον αφορά τις ιδιαιτερότητες που βιώνουν στο χώρο εργασίας τους. Και όταν λέμε ιδιαιτερότητες, μην πάει το μυαλό σου σε παρενοχλήσεις ή απάνθρωπες συνθήκες, αλλά για πιο «σημαντικά» πράγματα. Όπως, για παράδειγμα μια 21χρονη η οποία πριν λίγες μέρες, μάλιστα, έβαλε τα κλάματα στο TikTok επειδή δούλεψε 8ωρο και, όπως ήταν αναμενόμενο, ένα ολόκληρο ίντερνετ έσπευσε να την κράξει.

Επειδή ήταν δεδομένο ότι δεν θα ήταν το τελευταίο «χτύπημα» από πλευράς Gen Z, αυτή τη φορά, μια άλλη 21χρονη, η Αυστραλή Keeley Pejovic, έβγαλε τα σώψυχά της στο TikTok κάνοντας παράπονα που κανείς δεν της είπε ευχαριστώ επειδή παραιτήθηκε.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε τι εστί Keeley Pejovic:

 

 

«Ουσιαστικά απλώς επέπλεα στη δουλειά μου Ήμουν εκεί για έξι χρόνια και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ. Ούτε οι μάνατζερ είπαν τίποτα, ούτε ευχαριστώ, ούτε αντίο, τίποτα» είπε η Pejovic.

Σύντομα το βίντεο έγινε viral και αρκετός κόσμος σχολίασε όσα είπε. Όσοι ήταν κοντά στην ηλικία της, έδειξαν να την καταλαβαίνουν, ωστόσο υπήρξαν και άλλοι που αποδείχθηκαν πολύ πιο σκληροί.

«Καλώς ήρθες στον αληθινό κόσμο» σχολίασε ένας, ύστερα ένας άλλος αρκέστηκε σε ένα «Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι έχουν απαιτήσεις όταν φεύγουν από τις δουλειές τους». Μάλιστα, επειδή μάλλον έπεσε μπόλικο κράξιμο, το βίντεο έχει κατέβει από τον λογαριασμό της. Εδώ ωστόσο μπορείτε να δείτε τα υπόλοιπα βίντεό της.

Εσύ τι θα έλεγες στην Keeley Pejovic που έφυγε από τη δουλειά και δεν της είπαν ούτε goodbye;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved