TikTok 21χρονη δούλεψε για πρώτη φορά 8ώρο και έβαλε τα κλάματα στο TikTok

Άξιο τέκνο της Gen Z δεν αντέχει το 9 με 5 και γίνεται viral στο διαδίκτυο.

Η Gen Z θέλει να θέσει τους δικούς της όρους. Έχει τα δικά της θέλω και τις δικές της ανάγκες. Το 8ώρο για εκείνη είναι μία βάναυση διαδικασία. Σε βαθμό που μπορεί να την κάνει να βάλει τα κλάματα. Να ξεσπάσει. Όπως έπραξε η 21χρονη Μπριέλ Άσερο. Η Αμερικανίδα δούλεψε για πρώτη φορά ωράριο 9 με 5 και διαλύθηκε.

Εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια στο TikTok και φυσικά το βίντεο έγινε viral. Η ίδια μίλησε στο Rolling Stone για την ανάρτησή της που δίχασε τα social media, αφού ορισμένοι σχολιαστές ταυτίστηκαν με τη νεαρή κοπέλα που μόλις βγήκε στην αγορά εργασίας, ενώ άλλοι την επέκριναν σφοδρά κατηγορώντας τη για «αχαριστία» και «τεμπελιά».

Στο αρχικό της post που δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου και έχει εκατομμύρια views, η απόφοιτη του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας παραπονιόταν για τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει στη ζωή της το ωράριο. Η κοπέλα, που εργάζεται για πρώτη φορά σε θέση γραφείου με ωράριο 9-5, πέντε μέρες την εβδομάδα, μίλησε για το πώς δεν της μένει καθόλου χρόνος και ενέργεια για να έχει προσωπική ζωή.

«Το μόνο που θέλω είναι να κάνω ντους, να φάω και να κοιμηθώ. Δεν έχω καν χρόνο ή ενέργεια να μαγειρέψω η ίδια το δείπνο μου. Δεν έχω την ενέργεια να βγω, ούτε που μου περνάει από το μυαλό. Είμαι τόσο ταραγμένη», λέει η 21χρονη στο επίμαχο βίντεο.

Η Gen Z φλερτάρει μέσω Instagram και υπάρχει σοβαρός λόγος πίσω από αυτό

Η νεαρή αναγκάστηκε να μετακομίσει στο Νιου Τζέρσι, εξαιτίας των ακριβών ενοικίων στη Νέα Υόρκη, και έτσι ξοδεύει κάθε μέρα αρκετές ώρες στις συγκοινωνίες από και προς την δουλειά της. Το αποτέλεσμα είναι να φεύγει το πρωί, κατά τις 7.30, και να επιστρέφει σπίτι της κατά τις 18.15 το νωρίτερο, όπως λέει η ίδια.

 

@brielleybelly123

im also getting sick leave me alone im emotional ok i feel 12 and im scared of not having time to live

♬ original sound - BRIELLE

 

Αρκετοί ήταν οι σχολιαστές που τη στήριξαν ενώ άλλοι την έκραξαν για τεμπελιά. Πολλά σχόλια αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι η πλειοψηφία των εργαζομένων στις ΗΠΑ αναγκάζονται να εργάζονται πολύ περισσότερες ώρες, προσθέτοντας ότι η νεαρή πρέπει να ωριμάσει και να προσαρμοστεί στις συνθήκες της αληθινής ζωής. Η 21χρονη υπερασπίστηκε τη γενιά της, λέγοντας ότι όσοι ανήκουν στη Gen Z δουλεύουν το ίδιο σκληρά με τα μεγαλύτερης ηλικίας άτομα και μάλιστα με χαμηλότερους μισθούς και υψηλότερο κόστος ζωής.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved