Getty Αντζελίνα Τζολί: Το “ευχαριστώ” στο προσωπικό του ξενοδοχείου που δεν κατάλαβε κανείς

Άφησε ένα σημείωμα που θύμιζε περισσότερο συνταγή γιατρού. Ένας φαρμακοποιός να το μεταφράσει, παιδιά!

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα για την ταινία “Maria”, όπου η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί τη  μεγαλύτερη λυρική τραγουδίστρια του 20ου αιώνα, Μαρία Κάλλας. Τις προηγούμενες ημέρες, η Χολιγουντιανή ηθοποιός βρέθηκε στον Πύργο Ηλείας και το Κατάκολο με αφορμή τα γυρίσματα και έμεινε σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής, μαζί με το καστ και το συνεργείο. 

Θέλοντας να ευχαριστήσει το προσωπικό του ξενοδοχείου για τη διαμονή και την εξυπηρέτηση, η Αντζελίνα Τζολί άφησε ένα χειρόγραφο σημείωμα. Το πολυτελές θέρετρο δημοσιοποίησε στα social media το σημείωμα και όλοι εστιάσαμε στα γράμματα της ηθοποιού. Σας ευχαριστούμε για μία ξεκούραστη διαμονή στο όμορφο θέρετρό σας. Το καστ της ταινίας «Maria» πέρασε υπέροχα εδώ», έγραψε χαρακτηριστικά. 

 

 

Αυτό βέβαια το καταλάβαμε από τη μετάφραση κάτω από το post. Είναι αγγλικά, είναι αραβικά, είναι ένας γραφικός χαρακτήρας που χρησιμοποιούν οι stars, όπως και να ‘χει, για να μεταφράσεις το συγκεκριμένο σημείωμα πρέπει να ρωτήσεις τη γνώμη του ειδικού. Θυμίζει περισσότερο συνταγή που φεύγει από το χέρι γιατρού και καταλήγει στον φαρμακοποιό. Εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα και απλώς φεύγεις με το φάρμακο στο χέρι. Ίσως και να σε βρίζουν ξέρω γω, αλλά δεν μπορείς να το μεταφράσεις.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί τη μεγαλύτερη λυρική τραγουδίστρια του 20ου αιώνα Μαρία Κάλλας στη νέα ταινία του Χιλιανού σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Πάμπλο Λαρέν. Βασισμένη σε αληθινές μαρτυρίες, η ταινία «Maria» ξετυλίγει την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της κορυφαίας σοπράνο και εστιάζει στις τελευταίες ημέρες της στο Παρίσι την δεκαετία του 1970. Το σενάριο το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από την απεργία της Ένωσης Σεναριογράφων (WGA ) είναι του Στίβεν Νάιτ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved