associated press Angelina Jolie θα είσαι πάντα ο πρώτος και ανεκπλήρωτoς έρωτας μας

Κλείνει σήμερα 47 χρόνια ζωής. Μην ξεχάσεις να της ευχηθείς.

Το ημερολόγιο έγραφε 4 Ιουνίου του 1975. Ένα μωρό βλέπει για πρώτη φορά το φως της ζωής και αποτελεί τον δεύτερο καρπό του έρωτα της Marcheline Bertrand με τον ηθοποιό Jon Voight. Την ονόμασαν Angelina Jolie και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Βραβευμένη με Όσκαρ, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, συγγραφές και με φιλανθρωπικές ανησυχίες που την έχουν κάνει πρέσβειρα καλής θέλησης, προσφέροντας οικονομική και ηθική βοήθεια στις χώρες του Τρίτου Κόσμου. Μάλιστα τον Απρίλιο του 2012 διορίστηκε ως ειδική απεσταλμένη του Ύπατου Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Αυτές ήταν οι προηγούμενες ευχές μας προς την υπέροχη Αντζελίνα.

Πρότυπο για κάθε γυναίκα, το 2013 μίλησε ανοιχτά για την διπλή μαστεκτομή που υπεβλήθη, δίνοντας κουράγιο σε όλες τις γυναίκες του κόσμου. Μία γυναίκα που έχει την καθολική αναγνώριση από κάθε γυναίκα και κάθε άνδρα εκεί έξω. Πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ, με τον οποίο έχουν δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια.

 

 

Τα bullying και η κατάθλιψη

Σε ηλικία 14 ετών άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο μόδας αλλά υπέστη κατάθλιψη στην εφηβεία της, επειδή οι συμμαθητές της στο σχολείο την κορόιδευαν γιατί ήταν αδύνατη, λεπτή, φορούσε γυαλιά μυωπίας και σιδεράκια. Αυτός ήταν και ο λόγος που άρχισε να φοράει μαύρα, έκανε τατουάζ και σε ηλικία 20 ετών άρχισε να παίρνει ναρκωτικά.

 

 

Από τη Lara Croft μέχρι το Mr. & Mrs. Smith

Ο ρόλος της ως Lara Croft είναι εκείνος που μας έκανε να την ερωτευτούμε. Το αθλητικό στιλ της, η κοτσίδα, μία γυναίκα που λατρεύει την περιπέτεια και παραμένει sexy σε κάθε περίσταση. Μέχρι το Mr. & Mrs. Smith, όπου γνώρισε τον Brad Pitt και φημολογείται πως ήταν ο λόγος που ο ηθοποιός πήρε διαζύγιο από την Jennifer Aniston. Το πιο όμορφο ζευγάρι του πλανήτη εκείνη την εποχή. Δέκα χρόνια αργότερα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, διεκδικώντας και την επιμέλεια των παιδιών τους.

 

 

Η Angelina ακόμη και σήμερα αποτελεί τον διακαή πόθο κάθε άνδρα. Κλείνει 47 χρόνια ζωής και ανήκει σε αυτή την σπάνια κατηγορία γυναικών που όσο και να μεγαλώνουν, ομορφαίνουν. Γίνονται πιο sexy και δύσκολα θα συναντήσεις άνδρα που να μην την ήθελε στο πλευρό του. Όχι μόνο στο ερωτικό κομμάτι, αλλά ως σύντροφο. Ως μία γυναίκα που θα μοιραστείς πράγματα μαζί της, θα σε βελτιώσει, θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σου μείνει αξέχαστη. Συμβαίνει αυτό με τους γοητευτικούς ανθρώπους.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved