«Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών» γίνεται anime ταινία

Θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2024.

 

Η σειρά της Amazon «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών» δεν θα είναι η μοναδική που θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας και που θα βασίζεται στο έργο του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν. Ειδικότερα, «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών» γίνεται anime ταινία με τίτλο «The War of Rohirrim». Η ταινία θα πραγματεύεται τη ζωή για μια από τις πιο θρυλικές φιγούρες της Μέσης Γης, του Βασιλιά του Rohan, Helm Hammerhand.

Όπως προκύπτει μέχρι σήμερα η ταινία θα μας μεταφέρει στο μαγευτικό βασίλειο της Μέσης Γης. Σε σκηνοθεσία του Kenji Kamiyama, η ταινία κινουμένων σχεδίων φαντασίας θα εμβαθύνει στην προϊστορία του Helm Hammerhand, του θρυλικού βασιλιά του Rohan, σε μια ιστορία που διαδραματίζεται 183 χρόνια πριν από τα γεγονότα του «The Lord of the Rings: Οι Δύο Πύργοι».

 

Για το καστ

H ταινία anime προκύπτει από τη συνεργασία των New Line Cinema και Warner Bros. Animation. Οι Phoebe Gittins και Arty Papageorgiou έχουν βασίσει το σενάριο τους, στην τριλογία του J.R.R. Tolkien, δίνοντας μία νέα οπτική στην ιστορία που, ήδη, έχουμε δει μέσα από τις ταινίες. 

Όσον αφορά το καστ, ο Brian Cox θα «δώσει» τη φωνή του στον Helm Hammerhand, ενώ η Miranda Otto θα επιστρέψει στον ρόλο της ως Éowyn. Επίσης, θα συμμετέχουν και οι Gaia Wise, Luke Pasqualino. Η ταινία δεν απευθύνεται μόνο στους εκατομμύρια φανς, αλλά «προσκαλεί» και νέο κοινό. Σημειώνουμε, ότι θα κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου 2024, και όπως φαίνεται θα είναι κάτι περισσότερο από μια ταινία, θα είναι η «πόρτα» μας για να περάσουμε ξανά στη μαγική σφαίρα της φαντασίας της εμβληματικής τριλογίας.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved