Lord Of The Rings: Όχι μια και δυο, αλλά πολλές νέες ταινίες υπόσχεται η Warner Bros

Θα δούμε όντως νέες ταινίες του Lord Of The Rings; Μας φαίνεται απίστευτο.

Πόσα χρόνια έχουν περάσει από τη πρώτη φορά που είδες για πρώτη φορά τον Άρχοντα στο σινεμά; Ήμουν με τον ξάδερφο μου και κάτι άλλους τρελαμένους φίλους και οπαδούς του Tolkien και περιμέναμε έξω από τον Βιτσέντζο Κορνάρο στο Ηράκλειο, εκείνο το καταπληκτικό, ατμοσφαιρικό σινεμά, αγωνιώντας να δούμε την πρώτη επική ταινία του Peter Jackson. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε αλλά το θυμάμαι σαν να ήταν χτες. Μετά ήρθαν και οι άλλες δύο ταινίες και οι ζωές μας ήταν για μερικά χρόνια χαρούμενες μιας και η αναμονή αυτή ήταν γλυκιά. Μετά τίποτα για πολύ καιρό ή έστω λίγο βάλσαμο στις πληγές με Harry Potter. Ναι, η Warner Bros έκανε ανακοινώσεις και τι ανακοινώσεις! Σκοπεύουν να γυρίσουν νέες ταινίες Lord Of The Rings. Αυτό πραγματικά ακούγεται σαν ψέμα.

 

 
 

Πάμε όμως να δούμε τα actual γεγονότα και τις δηλώσεις από τον CEO της εταιρίας. Ναι, καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα κύριοι και κυρίες. Η New Line Cinema και η Warner Bros θέλουν να γυρίσουν περισσότερες ταινίες Lord Of The Rings, σε αυτή τη φάση όμως δεν γνωρίζουμε αν θα είναι sequel ή prequel των ιστοριών που έχουμε ήδη δει στις οθόνες μας. Γίνεται όμως λόγος για πολλές ταινίες και όχι για μία, που σημαίνει πως η Warner Bros το έχει πάρει ζεστά το ζήτημα και φυσικά βλέπει πολύ ζεστό χρήμα να μπαίνει στα ταμεία της αν κάτι τέτοιο τελικά γίνει πραγματικότητα.

Γιατί η νέα γενιά πρέπει να μάθει τον J.R.R. Tolkien

 Η Warner Bros υπέγραψε συμβόλαιο με την Embracer Group AB με ρήτρες που εγγυώνται μια πολυετή συνεργασία. Η Embracer είναι η εταιρία που κατέχει πλέον τα δικαιώματα για τις δημιουργίες του θρυλικού J.R.R. Tolkien. Αυτό από μόνο του λέει πολλά και δεν αφήνει περιθώρια για εικασίες. Ναι, θέλουν να ξεζουμίσουν λίγο ακόμη το σύμπαν του Tolkien. Γιατί; Μα γιατί μπορούν. Και φυσικά θα έρθουν άπειρα λεφτά από τα ταμεία. Και στην τελική, ποιος δεν θέλει να δει μερικές ακόμη ταινίες από το θρυλικό, επικό σύμπαν του Tolkien;

 

 
 

Η διάρκεια του συμβολαίου υπόσχεται όχι μια και δυο, αλλά ένα ολόκληρο saga ταινιών που θα θυμίζει το σύμπαν των Star Wars. Μετά από πολλές διασκέψεις και meeting που έγιναν στα κεντρικά της Warner Bros, ο CEO David Zaslav είπε πως η εταιρία επιθυμεί να επιστρέψει στις παλιές καλές εποχές που ο κόσμος πήγαινε στο σινεμά να δει Lord Of The Rings και Harry Potter. Οι κύριοι μέτοχοι της εταιρίας, οι Michael De Luca και Pamela Abdy, δήλωσαν συγκεκριμένα:

Πριν από είκοσι χρόνια, η New Line έκανε ένα πρωτοφανές άλμα πίστης για να δώσει σάρκα και οστά στις απίστευτες ιστορίες, τους χαρακτήρες και τον κόσμο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στη μεγάλη οθόνη.  Το αποτέλεσμα ήταν μια σειρά ταινιών-ορόσημο που αγκαλιάστηκε από γενιές fans.  Όμως, παρ' όλη την έκταση και τη λεπτομέρεια που με αγάπη έβαλαν στις δύο τριλογίες, το τεράστιο, πολύπλοκο και εκθαμβωτικό σύμπαν που ονειρεύτηκε ο J.R.R. Tolkien παραμένει σε μεγάλο βαθμό ανεξερεύνητο στον κινηματογράφο.  Η ευκαιρία να προσκαλέσουμε τους fans βαθύτερα στον κινηματογραφικό κόσμο της Μέσης Γης είναι μεγάλη τιμή και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Middle-earth Enterprises και την Embracer σε αυτή την περιπέτεια.

 

 
 

Μην ξεχνάμε όμως πως πλέον στο παιχνίδι με τα δικαιώματα έχει μπει και η Amazon η οποία έχει αγοράσει πολλές από τις ιστορίες από την δεύτερη περίοδο της Μέσης Γης. Φυσικά δεν αποκλείεται να δούμε στις οθόνες μας χαρακτήρες που αγαπήσαμε όπως Gandalf, Bilbo και Aragorn.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved