Facebook Πάρτι με γουρουνοπούλα και Pink Floyd στο Κιάτο, πηγαίντε Ανάφη εσείς

Το summer party που μίλησε στην καρδιά κάθε Έλληνα στήνεται στην Κορινθία.

Όσο στις Κυκλάδες παλεύουν να διώξουν τη «μαφία της ξαπλώστρας» με το «κίνημα της πετσέτας», στο Κιάτο στήνεται το απόλυτο καλοκαιρινό πάρτι. Γιατί εκεί στην Κορινθία ξέρουν να περνάνε καλά. Τι χρειάζεται ο μέσος Έλληνας που μετράει τα χρήματα σαν τον Βασιλάκη Καΐλα για να πάει 5 μέρες διακοπές σε Κουφονήσι και Ανάφη; Ένα φθηνό πάρτι όπου θα φάει μέχρι σκασμού και θα ακούσει τις μουσικάρες του. Αυτός ο ακαταμάχητος συνδυασμός έρχεται από ένα καφενείο στο Κιάτο.

 

 

Το καφενείο «Κλημέντι» στις 9 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει ένα αφιέρωμα στους Pink Floyd με τη συνοδεία γουρουνοπούλας. Το πάρτι με την ονομασία «Pig Floyd» όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση της σελίδας του «Κλημέντι Καφενείο-Ταβερνείο Klimenti Cafe» είναι για λίγους και όσοι θελήσουν να παρευρεθούν θα πρέπει να κάνουν κράτηση. «Παρτάρα για λίγους και καλούς στο Κλημέντι, 20χλμ πάνω από το Κιάτο», αναφέρεται χαρακτηριστικά και δεν ξέρω πόσοι απ’ όσους βρεθούν στο Κλημέντι θα πάνε για τη μουσική κληρονομιά των Floyd και όχι για το κρεατικό.

Το πώς συνδυάζονται οι Pink Floyd με την γουρουνοπούλα μάλλον θα πρέπει να μας επιστρέψει στο 1976 και όταν απελευθερώθηκε στον ουρανό του Λονδίνου ένα φουσκωτό γουρούνι. Το όνομα του ήταν «Algie», είχε μήκος εννέα μέτρα και είχε κατασκευαστεί για τις ανάγκες της φωτογράφησης του άλμπουμ των Pink Floyd με τίτλο «Animals».

 

 

Φυσικά τα σχόλια είναι αποθεωτικά και αν έπρεπε να επιλέξεις ανάμεσα σε Πάρο, Τήνο, Ικαρία και Κιάτο, η μερακλίδικη ψυχή σου έχει πάρει ήδη την απόφασή της.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved