associated press Ο Snoop Dogg κάποτε είχε μια κατσαρίδα για κατοικίδιο

Ελπίζουμε να μην μάθει πόσες κατσαρίδες έχει στο Παγκράτι και έρθει να ανεβάσει κι άλλο τα ενοίκια.

Οι συνεντεύξεις του Snoop Dogg σχεδόν πάντα βγάζουν μια είδηση που σε κάνουν να λες WTF? και η τελευταία που παραχώρησε στον Καναδό Nardwar δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Σε κάποια φάση τον ρώτησε για κάποιο κατοικίδιο που είχε σε μια φάση της ζωής του και σε μια όσο πιο Snoop Dogg δήλωση που θα μπορούσε να υπάρξει, παραδέχτηκε ότι για αρκετούς μήνες συγκατοικουσε με το The Gooch. 

Πέντε από τις πιο τρελές ιστορίες από τη ζωή του Snoop Dogg

Αυτό ήταν το όνομα μιας κατσαρίδας που έμενε στο σπίτι του ράπερ και η σχέση τους ήταν αυτό που θα λέγαμε μια σχέση που ωρίμασε στον χρόνο και δεν ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά. Ο Snoop Dogg προσπάθησε πολλές φορές να τη σκοτώσει στην αρχή. Όμως αυτή πάντα κατάφερνε να αποφεύγει τα δολοφονικά χτυπήματα της παντόφλας του καθόλου νηφάλιου ράπερ, εξού και το όνομα που απέκτησε. Μέχρι που κάποια στιγμή συμφιλιώθηκε με την ανωτερότητα των δυνάμεων της επιβίωσης του ανίκητου αυτού εντόμου. 

 

 

Για 6-7 μήνες Dogg και Gooch συζούσαν και μάλιστα καλότρωγε η κατσαρίδα στο πολυτελές διαμέρισμα του ράπερ μιας κι έγινε θρεφτάρι, σαν χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου έγινε σύμφωνα με μαρτυρίες. Κάθε μέρα άφηνε στον Gooch φαγητό σε μία γωνία για μην αλωνίζει όλο το σπίτι και κάπως έτσι βρήκαν τρόπο για μια ομαλή συγκατοίκηση. 

Εσένα ποια είναι η χειρότερη καλοκαιρινή ιστορία με κατσαρίδες;

Οι συνεντεύξεις του Snoop Dogg στον Nardwar μετρούν ήδη τις 11 και πρόκειται για μία σειρά από ηχητικά ντοκουμέντα που πραγματεύονται σε βάθος την πορεία του πρωτοπόρου rapper και φυσικά δεν περιορίζονται σε ιστορίες για κατσαρίδες κλπ. Ειδικά τα σημεία στα οποία αναφέρεται στη σχέση του με τον Dr Dre και τις πρώτες του δισκογραφικές εμπειρίες με το Deep Cover και το Doggystyle σε κάνουν να ξεχάσεις όχι μόνο και τις όποιες αναφορές σε κατσαρίδες, αλλά και τις κατσαρίδες της Αθήνας.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved