O Stifler πιστεύει ότι θα ήταν αδύνατο να γυριστεί το American Pie σήμερα

Σε μία εποχή που το χιούμορ μπαίνει κάτω από το μικροσκόπιο, δεν υπάρχει χώρος για αγνό κι ανόθευτο χαβαλέ.

Συμπληρώθηκαν 24 χρόνια από εκείνο το πρώτο American Pie, γυρίστηκαν άλλες τρεις ταινίες και μπόλικα ακόμα spin off. Ακόμα κι αν δεν είχαν την επίδραση που είχαν στο μεγάλωμά μας ως καθοριστικά πολιτιστικά προϊόντα των 20s, μόνο την εισπρακτική τους επιτυχία να δει κανείς, καταλαβαίνει το πόσο είχε ανάγκη ανάγκη ο κόσμος από αυτό το franchise.

 

 

Κι όμως ο Seann William Scott, περισσότερο γνωστός σαν Stifler, πιστεύει ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε και ότι το American Pie δεν έχει καμία θέση στο σημερινό κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι. Μιλώντας στο Jake’s Takes εξήγησε ότι αν έβγαινε τώρα το American Pie δύσκολα θα έσπαγε τα ταμεία, μάλλον θα πήγαινε άπατο. Κι αυτό μόνο αν κατάφερνε να βγει στις αίθουσες. Τα γούστα του κοινού έχουν αλλάξει, ενώ πιστεύει ότι ίσως και κάποιος σεναριογράφος να κατέληγε στη φυλακή με τους διαλόγους που ακούγονται στο American Pie.

Πώς η Jennifer Coolidge έφερε τον όρο MILF στη ζωή μας  

Εμείς που έχουμε μεγαλώσει με American Pie δυσκολευόμαστε να σκεφτούμε πώς θα ήταν η ζωή μας χωρίς όλα αυτά που μας έμαθε, ακόμα κι αν βάλουμε για λίγο στην άκρη το γέλιο που μας χάρισε. Από την άλλη ο Stifler έχει ένα point τώρα που το σκεφτόμαστε. Σε μία εποχή που έχουμε κάνει λάστιχο την πολιτική ορθότητα και ο καθένας θίγεται και προσβάλλεται πολύ εύκολα, το κάφρικο χιούμορ του American Pie, σήμερα θα κατέληγε πολύ εύκολα στην πυρά της Ιεράς Εξέτασης των ανέραστων λογοκριτών. Συνεπώς ας αισθανθούμε τυχεροί που ζήσαμε σε καλύτερες εποχές σε ό,τι αφορά το χιούμορ και ας ευχηθούμε να περάσει η μπόρα για να έχουν και οι επόμενες γενιές δικαίωμα σε λίγο αγνό κι ανόθευτο λυκειακό χαβαλέ, είναι αναγκαίος.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved