associated press H Jennifer Coolidge έγινε πραγματική MILF μετά το American Pie

Η κεφαλαιοποίηση του sexyness από την τεράστια επιτυχία της ως “Stifler's Mom” έφερε, ούτε λίγο ούτε πολύ, 200 άντρες στα «δίχτυα» της.

Χάρη στην 60χρονη σήμερα Jennifer Coolidge, o όρος MILF είναι ένας από τους όρους που έχει καθορίσει τη σεξουαλική ζωή των millennials και όλα αυτά χάρη σε έναν ρόλο σε μια κωμωδία που γυρίστηκε το 1999. Βέβαια δεν ήταν ένας οποιοσδήποτε ρόλος και μια οποιαδήποτε κωμωδία, ήταν η μάνα του Stifler στο πρώτο American Pie. 

Στην αξέχαστη εκείνη κωμωδία η Jennifer Coolidge, σε μια παράλληλη ιστορία με την πλοκή της ταινίας, κατάφερε να σαγηνεύσει και να αποπλανήσει, χωρίς να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, τον συμμαθητή του γιου της Paul Finch, τον οποίο έπαιζε ο Eddie Kaye Thomas που σήμερα είναι 41 ετών, έτσι για να νιώσουμε λίγο ακόμα πιο γέροι. 

 

 

Μιλώντας στο Variety, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι υπήρξαν πάρα πολλά πλεονεκτήματα από τον ρόλο της αυτό και σε αυτά πλεονεκτήματα προεξάρχουσα θέση είναι οι 200 περίπου πραγματικοί Paul Finch που βρέθηκαν στον δρόμο της, και στη συνέχεια στην αγκαλιά της. 

Η ανεπιτήδευτη σεξουαλικότητά της, εκτός από άφθονο σεξ και άντρες, της έφερε και ακόμα τρεις εμφανίσεις στη σειρά των American Pie, με το American Pie 2 του 2001, το American Wedding του 2003 και φυσικά το American Reunion του 2012. 

 

 

Στη συνέντευξή της μίλησε ακόμα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα της μέχρι την επιτυχία του American Pie. Πριν από αυτό είχε περάσει μια δύσκολη δεκαετία συνεχών απορρίψεων σε audition και castings σε σημείο που να φτάσει να αναρωτιέται αν όλο αυτό αξίζει. Τελικά άξιζε και την ευχαριστούμε θερμά που επέμεινε γιατί χωρίς την Jennifer Coolidge o ρόλος της μάνας του Stifler δεν θα ήταν καθόλου ίδιος. Ακόμα κι αν έπαιρνε κάποια άλλη τον ρόλο, δεν είμαστε σίγουροι αν θα καθιέρωνε με τόσο μεγάλη επιδραστικότητα τον όρο MILF.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved