To τραγούδι του Billy Idol που ερωτεύτηκε ο Πέδρο Πασκάλ

Η σκέψη του για το 

Ο πρωταγωνιστής των The Unbearable Weight of Massive Talent και The Last of Us πέρα από πολύ ταλέντο είναι και ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του. Ο Χιλιανοαμερικανός ηθοποιός ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των ηθοποιών που φέρει στους ρόλους τους πολλά στοιχεία από τον εαυτό του. Ενισχύει τους χαρακτήρες που υποδύεται με εμπειρίες της δικής του ζωής, οι οποίες είναι πραγματικά πλούσιες. Ο ίδιος είναι πρόσφυγας όπου μαζί με την οικογένειά του διέφυγε από τη Χιλή που τότε βρισκόταν υπό τη βάναυση κυριαρχία του Αουγούστο Πινοσέτ το 1976. Έκτοτε, έζησε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ασχολήθηκε με την αγάπη του για τις τέχνες.

Πώς ο Pedro Pascal έγινε ο απόλυτος καρδιοκατακτητής;

Ειδικότερα, η μουσική ήταν μία από τις μεγαλύτερες αγάπες του. Όπως έχει αναφέρει ο Πασκάλ τον βοήθησε να βρει τη θέση του στον κόσμο μέσω της απόδρασης, όσο ειρωνικό και αν φαίνεται αυτό. Κατάλαβε ότι ήταν κάπως ονειροπόλος μέσω της αγάπης του για τη μουσική, καθώς του έδινε την παρηγοριά ότι μπορούσε να ξεφεύγει από την πραγματικότητα. Έτσι, ως παιδί της δεκαετίας του ’80, ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το πρώτο τραγούδι που αγάπησε ήταν του Billy Idol. Μιλώντας στο NME για το «White Wedding», ο Πασκάλ το περιέγραψε ως το πρώτο κομμάτι που ερωτεύτηκε. «Θυμάμαι ότι προσπαθούσα να το ζήσω. Προσποιούμουν ότι ήταν ο μεγαλύτερος αδερφός μου, ο κακός αδερφός μου για την ακρίβεια».

Το τηλεοπτικό Last of Us είναι μία μεγάλη νίκη της gaming κοινότητας

Και επειδή όλα τα παράδοξα συμβαίνουν στη ζωή, ο Πασκάλ σίγουρα δεν θα περίμενε ότι μετά από τόσες «πρόβες» θα ερχόταν η μοιραία στιγμή. Το 2018, ο ίδιος ο Idol έγραψε στο Twitter: «Έχω δει τόσο Narco, οπότε είναι ωραίο που είδα εχθές το βράδυ τον Πέδρο Πασκάλ που υποδύεται στη σειρά τον Χαβιέρ Πένια» .Τότε ο Πασκάλ γεμάτο ενθουσιασμό απάντησε: «Άνθρωποι. Ο Billy Idol μου ζήτησε να βγούμε μια φωτογραφία χθες το βράδυ. Μπορώ να συνταξιοδοτηθώ. Δεν αστειεύομαι. Είναι ένας θρύλος. Ο πρώτος άνθρωπος που ήθελα να είμαι. Η εισαγωγή μου στο BAD ASSERY. Ο Όμπερυν βασίστηκε κρυφά πάνω του». 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved