6 ιδέες για να της προτείνεις το τέλειο καλοκαιρινό ραντεβού

Ξεχώρισε από τη μάζα.

 

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσεις μία σχέση ή και το ακριβώς αντίθετο. Όπως και να ‘χει, ας τα πάρουμε από την αρχή. Έστω ότι θες να βγεις ραντεβού με μία κοπέλα που σου αρέσει ή μπορεί ήδη να βγαίνεις, μπορείς να εκμεταλλευτείς και την εποχή και να κάνεις τις προτάσεις σου πιο δελεαστικές. Ξεχώρισε λίγο από τα συνηθισμένα και θα δεις ότι θα εκτιμηθεί.

1. Θερινός κινηματόγραφος

Από τις πιο ρομαντικές προτάσεις που μπορείς να κάνεις. Γιατί να πάτε απλά για καφέ; Ο θερινός κινηματογράφος είναι εγγυημένα μια καλή επιλογή. Ταινία, ποπ κρον και μπίρες, το τρίπτυχο της επιτυχίας.

2. Ραντεβού σε ταράτσα

Αυτό μπορεί να είναι για φαγητό ή μπορεί να είναι για ποτό. Δεν έχει σημασία πού θα πας, μέχρι όσο πάει το budget σου. Το θέμα είναι πως το σκηνικό θα είναι το ιδανικό για να ξεκινήσει η γνωριμία σας. Βρες μερικές από τις ωραιότερες στην Αθήνα και εδώ.  Μην ξεχάσεις να κάνεις κράτηση.

3. Στη θάλασσα

Μπορεί να είναι άβολο για κάποιους, όμως δεν μιλάμε απαραίτητα για το πρώτο ραντεβού. Οπότε, αν πηγαίνει καλά της λες να πάτε για μπάνιο και μετά για μεσημεριανό σε κανένα ταβερνάκι. Θα είναι ωραία.

4. Σε συναυλία

Αν τα γούστα σας συμπίπτουν, τότε είναι η τέλεια πρόταση! Κάνε κράτηση στα εισιτήρια και πηγαίνετε μαζί σε έναν από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες. Αυτή η εμπειρία θα σας φέρει πιο κοντά σίγουρα.

5. Για βόλτα και παγωτό

Δεν είναι ανάγκη να κάτσετε κάπου. Μπορείς να της προτείνεις μία βόλτα στο κέντρο προς Θησείο και να πάρετε παγωτό. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο, το ιδανικό σκηνικό στην καλοκαιρινή Αθήνα.

6. Στη μπιραρία

Τι καλύτερο από την παγωμένη μπίρα το καλοκαίρι; Βρες μία μπιραρία με επιλογές, σου έχουμε μερικές από τις αγαπημένες μας στα Βόρεια για να σε βοηθήσουμε. Αν ξέρεις και από μπίρες μπορείς να τη βοηθήσεις να διαλέξει. 

Η λίστα δεν τελειώνει εδώ, μπορεί να είναι δεκάδες άλλα πράγματα, όπως να της προτείνεις να πάτε σε κάποια έκθεση ή για ποδήλατο ή ακόμη και wine tasting. Ίσως, όμως αυτά είναι για πιο συγκεκριμένα γούστα, για αυτό μείναμε στα κλασικά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved