Getty Images Να μάθουμε να κυνηγάμε τα όνειρά μας σαν τον Keanu Reeves

Το reunion με τη μπάντα του είναι ξεκάθαρο παράδειγμα του να συνεχίζεις όσα αγαπάς.

Είναι γνωστό ότι ο Keanu της καρδιάς μας είναι ένας πολυπράγμων άνθρωπος. Εκτός από το κομμάτι της υποκριτικής, του αρέσει το καλό ιαπωνικό whisky και φυσικά η μουσική. Πριν από μερικές μέρες έκανε τον γύρο του διαδικτύου το reunion με τη μπάντα του, Dogstar, οι οποίοι έπαιξαν live για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια.

 

 

Μην μένεις όμως μόνο στο κομμάτι του Keanu. To μεγάλο μάθημα εδώ είναι να μην εγκαταλείπουμε τα πράγματα που μας εκφράζουν. Η μουσική είναι ξεκάθαρα ένα από αυτά και το γνωρίζουν καλά όσοι έφτιαξαν μουσικά σχήματα κάποια στιγμή στη ζωή τους. Μπορεί να έχουν περάσει πέντε και δέκα χρόνια -ή και παραπάνω- αλλά ποτέ δεν είναι αργά να κάτσεις να προσπαθήσεις να φέρεις την παρέα σου πίσω. Δεν παίζατε μουσική; Παίζατε ποδόσφαιρο; Είναι ακριβώς το ίδιο. Εκφραζόμαστε μέσα από τις αγαπημένες μας συνήθειες και πόσο μάλλον όταν τις κάνουμε μαζί με τους φίλους μας.

Διάβασε επίσης: Γιατί ο Keanu δεν είναι τυχαία ο πιο συμπαθής σταρ του Χόλιγουντ

Και ακόμη και αν είσαι μεγάλος σταρ όπως ο Keanu, πάντα θα σου λείπει να τζαμάρεις με την παρέα σου. Οπότε ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα του.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved