Assosiated Press Ο Keanu Reeves δεν είναι τυχαία ο πιο συμπαθής σταρ του Χόλιγουντ

Το ότι είσαι σταρ δεν σημαίνει ότι είσαι και απρόσιτος. Κάτι που σίγουρα δεν είναι ο Keanu.

Τόσα και τόσα έχουμε ακούσει για τον Keanu Reeves και όλα είναι αλήθεια. Ο άνθρωπος έχε κάνει τα πάντα για να κερδίσει το τίτλο του πιο συμπαθητικού τύπου του Χόλιγουντ. Κανείς δεν  μπορεί να το απαρνηθεί αυτό. Έλα παραδέξου το κι εσύ τον συμπαθείς, ακόμη κι αν μπορεί να νομίζεις πως τον αντιπαθείς. 

Ο Keanu Reeves μας έχει απασχολήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό και όχι τυχαία. Είναι ένας από τους πιο κουλ τύπους στο Χόλυγουντ και αυτό το δείχνει με κάθε τρόπο. Άσε που έχει το γκαράζ του γεμάτο με τις πιο ωραίες, παλιές και μη, μηχανές. Πώς να πεις όχι σε έναν τέτοιο τύπο. Έχει γούστο, είναι σωστός, καλός ηθοποιός.

Ο Keanu Reeves παραμένει ο πιο γενναιόδωρος τύπος για μια ακόμα εβδομάδα

Κάνει δωρεές από τα κέρδη από τις ταινίες, βγαίνει με τη μάνα του ή πηγαίνει μαζί της σε βραβεία, πάντα χαμογελαστός, πάντα με την καλή κουβέντα στο στόμα. Όπως και να το κάνουμε ο άνθρωπο φαίνεται να το εννοεί και δεν είναι ούτε στο ελάχιστο δήθεν σαν άλλους διάσημους.

 

 
 

Το ότι ο Keanu Reeves έχει την πιο μεγάλη καρδιά στο σύμπαν της show business είναι κάτι που το ξέρουμε όλοι. Αυτό που ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να καταλάβουμε είναι το πόσο μεγάλη είναι η καρδιά αυτού του υπέροχου ανθρώπου.

Μόνο για τη χρονιά που μας πέρασε φρόντισε όσο κανείς άλλους τους συνεργάτες του στις δύο μεγάλες που γύρισε. Όλοι θυμόμαστε τα Rolex Submariner που έκανε δώρο στους κασκαντέρ που ανέλαβαν να κάνουν τη δύσκολη κι επικίνδυνη δουλειά στο 4ο John Wick.

 

 
 

Τώρα έρχεται να κάνει το θαύμα του άλλη μία φορά καθώς ένα μικρό παιδί τον σταμάτησε στο αεροδρόμιο κι άρχισε να του κάνει απανωτές ερωτήσεις σαν πολυβόλο. Και φυσικά τι έκανε ο Keanu; Τις απάντησε όλες με κάθε λεπτομέρεια. Ποιος άλλος διάσημος θα το έκανε αυτό για ένα μικρό άκυρο παιδί μέσα σε ένα αεροδρόμιο; Μάλλον κανείς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved