Gwyneth Paltrow: «Ο Ben Affleck ήταν άψογος στο κρεβάτι»

Κρεβατομουρμούρα στον ορίζοντα από την JLO, αλλά είναι αλήθεια τόσο κακό που η ηθοποιός απάντησε ακομπλεξάριστα;

Με εξομολογητική διάθεση μίλησε η Gwyneth Paltrow στο podcast της Alex Cooper -Call Her Daddy- όπου ανάμεσα στα άλλα ερωτήθηκε για τις προηγούμενες σχέσεις της Brad Pitt και Ben Affleck. Η Gwyneth κλήθηκε να απαντήσει για το ποιος από τους δύο ήταν καλύτερος στο κρεβάτι και υπήρξε απόλυτα ειλικρινής. «Αυτό είναι πολύ δύσκολο. Με τον Brad υπήρξε αυτή η χημεία του μεγάλου έρωτα. Ο Ben σε τεχνικό επίπεδο ήταν άψογος». Συνέχισε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η κόρη μου το ακούει αυτό». Στο σύντομο παιχνίδι με την ονομασία «Ben versus Brad» η Gwyneth Paltrow είπε πως ο Brad Pitt είχε περισσότερο στιλ, ότι ήταν πιο ρομαντικός και ότι ο Ben Affleck ήταν πιθανότερο να την κάνει να γελάσει. Σχολίασε ακόμη ότι αν ήταν να ξαναπαντρευτεί δεν θα διάλεγε κανέναν τους. Θα επέστρεφε στον Chris Martin, επειδή είναι ο πατέρας των παιδιών της.

 

 

Για το ποιος φιλούσε καλύτερα, είπε πως και οι δύο ήταν πολύ καλοί σε αυτό. Για την ιστορία, με τον Brad Pitt έβγαιναν το 1994-1997: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ήταν τρελό. Όταν χωρίσαμε ήταν πάρα πολύ επώδυνο, αλλά ήταν το πιο σωστό πράγμα που κάναμε». Στην ταινία «Shakespeare in Love»» γνώρισε και έκανε σχέση με τον Ben Affleck από το 1997 μέχρι το 2000. 

 

Πόσο άβολες είναι δηλώσεις της;

Σε όλα όσα είπε θα μπορούσε να πει κάποιος πως αυτές οι δηλώσεις είναι άβολες για τους πρώην συντρόφους της και κατ’ επέκταση για τις τωρινές τους σχέσεις. Σε μία εποχή μάλιστα, όπου γίνεται προσπάθεια για να σταματήσουν οι πολύ προσωπικές ερωτήσεις μπορεί να μην χρειαζόταν καν να απαντήσει. Και ότι από την άλλη πλευρά, αν οι αντίστοιχες ερωτήσεις γινόντουσαν σε έναν άντρα μεταφέροντας την εμπειρία του από δύο γυναίκες σε δημόσιο βήμα, μάλλον θα ήταν κατακριτέο. Άρα είναι λάθος της να μιλήσει για τις προσωπικές ιστορίες;

Καταρχάς, ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του παρελθόν και είναι προσωπικό του δικαίωμα το αν θέλει να αναφερθεί σε αυτό ή και όχι, αν αισθάνεται πως δεν έρχεται σε δύσκολη θέση. Τα όρια είναι πολύ λεπτά, όμως οι προηγούμενες σχέσεις αποτελούν και αυτές ένα κομμάτι στην πορεία ενός ανθρώπου. Συνεπώς, είτε τέτοιου είδους δηλώσεις προέρχονται από άντρα είτε από γυναίκα, έχουν απόλυτη ελευθερία να εκφράσουν τις προσωπικές του εμπειρίες, οι οποίες δεν σημαίνουν πως καθορίζουν τον άνθρωπο στον οποίο αναφέρονται, αλλά είναι απλά τα δικά τους βιώματα, ειδικά όταν δεν γίνεται κάποιος προσβλητικός. Δεν έχει να κάνει με την τωρινή τους ζωή, αλλά για καταστάσεις που έγιναν 30 χρόνια πριν. Οπότε αν δηλώσει κάποιος-α ότι υπήρξε κάποτε ερωτευμένος με έναν άνθρωπο -όποιος και να είναι αυτός- και ότι είχε χημεία μαζί του ήταν απόλυτη, γιατί να θεωρηθεί αρνητικό; Ακόμη και οι προτιμήσεις στο σεξουαλικό κομμάτι είναι κάτι καθαρά προσωπικό.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved