Getty Images | Ethan Miller Ο Tom Araya των Slayer έχει άγαλμα στην Ουκρανία χωρίς να το ξέρει

Ωραία η κίνηση παρότι το άγαλμα έχει πάθει Cristiano Ronaldo. 

Οι Ευρωπαίοι είναι γνωστό ότι είναι από τους πιο σκληροπυρηνικούς metalheads εκεί έξω και για πολλούς, δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη το thrash metal από τους θρυλικούς Slayer. Συγκεκριμένα ο frontman και μπασίστας της μπάντας Tom Araya έγινε άγαλμα σε ζωολογικό κήπο στην Ουκρανία. Στην πόλη Demidiv της Ουκρανίας, ο ζωολογικός κήπος έφτιαξε ένα άγαλμα προς τιμήν του frontman/μπασίστα Tom Araya. Τώρα πως μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την πίστη τους στο thrash; Μπορεί οι Slayer πλέον να μην υπάρχουν αλλά όμως το άγαλμα του Araya θα στέκει για πάντα εκεί.

 

 
 

Ο ζωολογικός κήπος έδειξε περήφανα το νέο έργο τέχνης του σε μια ανάρτηση στο Facebook με εικόνες που αποτυπώνουν τέλεια τα χαρακτηριστικά μαλλιά του Araya στο λαμπερό φως του ήλιου. Το άγαλμα διαθέτει το εμβληματικό λογότυπο του συγκροτήματος σε έναν τεράστιο ογκόλιθο πίσω από τον Araya, με την πέτρινη πλάκα από κάτω του να γράφει στίχους από το κομμάτι των Slayer "Dead Skin Mask". Απίστευτο κι όμως αληθινό φίλοι μου, εδώ ακόμη και ο ίδιος ο Araya νόμιζε πως του έκαναν πλάκα όταν το έμαθε.

Εσύ πόσα ξέρεις για τους Slayer;

Αν και δεν είμαστε πολύ σίγουροι τι έκανε έναν Ζωολογικό Κήπο στην Ουκρανία να τιμήσει τον Araya και τους Slayer με τόσο μοναδικό τρόπο, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πάντως πως κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία του metal αλλά και των ζωολογικών κήπων. Οποιοδήποτε ταξίδι στην Ουκρανία δεν θα ήταν πλέον αποδεκτό χωρίς να σταματήσει κανείς και να αφήσει φόρο τιμής σε αυτή την όμορφη δημιουργία.

 

03e108c2db9dae6c39b6430d49c76e03

 

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές εικόνες του αγάλματος, το οποίο χρειάστηκε λίγο περισσότερο από ένα μήνα για να ολοκληρωθεί. Κάτω από την ανάρτηση του ζωολογικού κήπου διαβάζεται μια πρόχειρη μετάφραση που ανακοινώνει τη σκληρή δουλειά που χρειάστηκε για να δημιουργηθεί αυτό το έργο τέχνης.

 

 

Τουλάχιστον οι metalheads απανταχού θα είναι χαρούμενοι. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved