Demon Slayer: Μια gaming καρέκλα από τη Lenovo με ενσωματωμένο σπαθί katana

Καλά τα video games με αυτοκίνητα και όπλα, αλλά σαν την αίσθηση του σπαθιού δεν είναι τίποτα.

Η Lenovo Ιαπωνίας στοχεύει στους φίλους των anime με τη νέα της gaming καρέκλα, το μπράτσο της οποίας θα έχει ενσωματωμένο θηκάρι με ένα katana σε περίπτωση ανάγκης.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως μέχρι τώρα έχει φτιάξει μόνο πέντε τέτοιες καρέκλες με την ονομασία Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba και είναι στα πλαίσια ενός ζηλευτού giveaway. Τα έντονα χρώματα της καρέκλας θυμίζουν επίτηδες το κιμονό που φοράει ο Giyu Tomioka του συγκεκριμένου anime.

Μέχρι δεν έχει ανακοινωθεί αν θα φτιαχτούν κι άλλες τέτοιες καρέκλες, αν και η ζήτηση από το κοινό μάλλον θα αναγκάσει την εταιρεία να το σκεφτεί πολύ σοβαρά. Το σπαθί της καρέκλας μοιάζει εκπληκτικά στο katana που χρησιμοποιούν οι χαρακτήρες του anime για να σφαγιάζουν δαίμονες, δυστυχώς όμως, δεν μπορεί να βγει από την καρέκλα. 

Η ταινία Mugen Train της σειράς Demon Slayer βγήκε πέρσι στους ιαπωνικούς κινηματογράφους και σε χρόνο ρεκόρ έγινε η πιο επικερδής anime ταινία ξεπερνώντας το Spirited Away. Τον επόμενο μήνα αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της σε Αμερική και Ευρώπη με ανάλογες φιλοδοξίες επιτυχίας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved