Εξωγήινοι αποκάλυψαν σε ψαρά πως έρχεται Covid και 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος

Ένας 68χρονος υποστηρίζει πως απήχθη από εξωγήινους και εκείνοι του έδωσαν προγνωστικά που οδηγούν στο ταμείο. Και στην εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους.

Πριν από 50 χρόνια συνέβη κάτι που μέχρι σήμερα δεν το γνωρίζαμε. Ο Calvin Parker, ένας 68χρονος ψαράς, απήχθη από εξωγήινους και πέρασε μαζί τους κάποιες ενδιαφέροντες ώρες. Σε αυτήν την πρωτόγνωρη γνωριμία, οι φίλοι μας από το υπερπέραν του αποκάλυψαν πράγματα που θα σοκάρουν την ανθρωπότητα. Ίσως και όχι. Συγκεκριμένα, πριν 50 χρόνια, ένα UFO προσγειώθηκε στις όχθες ενός ποταμού στην Pascagoula του Mississippi, ενώ ψάρευε με έναν φίλο του.

 

 

Σε αυτή τη συνάντηση που έλαβε χώρα το 1972, οι εξωγήινοι ήταν... γενναιόδωροι με τις πληροφορίες τους. Αρχικά του έκαναν πρόβλεψη για τον Covid-19: «Αυτή η πανούκλα θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους, θα προκαλέσει ελλείψεις τροφίμων και οι άνθρωποι θα πολεμήσουν και θα κλέψουν πράγματα άλλων ανθρώπων μόνο και μόνο για να επιβιώσουν. Αυτό συμβαίνει ήδη, αλλά θα γίνει χειρότερο, οικογένεια εναντίον οικογένειας φίλος εναντίον φίλου. Θα έρθει μια εποχή που θα είναι αδύνατο να εμπιστευτείς κανέναν».

Ποιες είναι οι αποκαλύψεις που έκαναν; Δες στην gallery

 

 

Στη συνέχεια μίλησαν για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ισχυρίστηκε ότι οι προμήθειες νερού θα διακοπούν μαζί με «ελλείψεις τροφίμων και τοξικά εδάφη τόσο άσχημα που δεν θα υπάρχουν πλέον καλλιέργειες που θα ευδοκιμούν μετά τον πόλεμο. Δεν ξέρω αν πρόκειται για πυρηνικό πόλεμο ή όχι, αλλά θα βάλει έθνος εναντίον έθνους», είπε ο Parker. «Δεν θα υπάρξει έθνος στη Γη που δεν θα αγγίξει αυτός ο πόλεμος».

Η τρολιά με τον Χρονοταξιδιώτη τελικά μπορεί να μην είναι ψέμα

Ο Calvin ανέφερε ότι αρχικά κράτησε αυτές τις πληροφορίες για τον εαυτό του, αλλά τώρα φοβάται ότι γίνονται πραγματικότητα, γεγονός που τον ωθεί να τα μοιραστεί με τον κόσμο: «Ο χρόνος μου εδώ στη γη έχει σχεδόν τελειώσει. Δεν θα ήθελα να φύγω από εδώ γνωρίζοντας ότι μπορεί να υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω για να βοηθήσω κάποιον».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved