Στις ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι (ξανα)είδαν UFO

Νέοι «μονόλιθοι» ή κάτι συνέβη πραγματικά; Δεν θα ηρεμήσουμε ποτέ.

Ένα ιδιαίτερο άρθρο κυκλοφορεί από το TMZ και έχει φέρει τα πάνω κάτω τις τελευταίες μέρες. Μπορεί στους περισσότερους να ακούγεται ως «άλλο ένα άρθρο με εξωγήινους» και η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή την ιστορία και το παραμύθι που βιώσαμε με τους μονόλιθους του Stanley Kubrick οι οποίοι τάχα μου άλλαζαν τοποθεσία από τη μία μέρα στη άλλη, μας έχει κουράσει όλους.

 

 

Παρόλα αυτά στο TMZ επιμένουν ότι οι νέες φωτογραφίες που έλαβαν, δεν πρόκειται για fake news αλλά για αληθινό υλικό που απεικονίζει ιπτάμενο δίσκο με φόντο τον ουρανό του L.A. Σύμφωνα με το άρθρο το οποίο ανέβασαν έβαλαν δικούς τους γραφίστες να εξετάσουν τις τρεις φωτογραφίες που έλαβαν μέσω mail και συνειδητοποίησαν ότι το ιπτάμενο αντικείμενο που φημολογείται ότι είναι εξωγήινο σκάφος, δεν φαίνεται να προέρχεται από ξένο layer ή φίλτρο μέσω photoshop.

 

 

Το αν αυτό είναι μια καλή προσπάθεια για να πουλήσουν το περιεχόμενό τους, αν όντως κάποιος έκανε τόσο καλή δουλειά με το photoshop ή αν όντως τελικά ο E.T. και οι Αρειανοί βρήκαν τον τρόπο να πλησιάσουν τη Γη είναι κάτι που δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Το μόνο βέβαιο είναι ότι όσο δεν έχουμε ασφαλή εικόνα, τόσο πιο δύσπιστοι θα γινόμαστε απέναντι σε συγκεκριμένες αναρτήσεις.

Ακόμα και αν κάποιοι θα προσπαθούν να μας προειδοποιήσουν ότι θα είμαστε στο χείλος μιας Ημέρας Ανεξαρτησίας.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved