Αμερικανός ΘΟΥ-ΒΟΥ αποκαλύπτει απίθανα πράγματα για εξωγήινους λίγο πριν πεθάνει

Ο πράκτορας Kewper υποστηρίζει ότι δούλεψε για τη CIA για τρία χρόνια και είδε περίεργα πράγμα στην Area 51.

To αν και σε ποια μορφή υπάρχει εξωγήινη ζωή είναι ένα ερώτημα που έχει την τάση να έρχεται και να φεύγει από τον δημόσιο λόγο και αυτό έχει να κάνει κυρίως με τη μορφή του. Από τότε που εμφανίστηκαν πιθανότητες εξωγήινης ζωής επειδή ανακαλύφθηκε νερό ή κάποιο είδος ατμόσφαιρας εκτός Γης, οι σοβαροί επιστήμονες είχαν την ευκαιρία να διευκρινίσουν στον κόσμο ότι όταν εννοούσαν για πιθανότητα εξωγήινων, μιλούσαν για μικροοργανισμούς και όχι για πράσινα ανθρωπάκια με όπλα λέιζερ που θα έρθουν να μας ανοίξουν νέες κουμπότρυπες.

Από εκεί και πέρα όσοι κυκλοφορούσαν με καπέλα από αλουμινόχαρτο και νόμιζαν ότι οι Πύλες του Ανεξήγητου ήταν ντοκιμαντέρ με τον David Attenborough ψιλοχάθηκαν, αν και κάποιοι από αυτούς φρόντισαν να κρατήσουν τις Θερμοπύλες του παράλογου. Ένα από αυτούς είναι και ο «Πράκτορας Kewper», αγνώστων λοιπών στοιχείων που λίγο πριν πεθάνει υποστήριξε ότι υπηρέτησε στη CIA από το 1957 έως το 1960 και αυτά τα τρία χρόνια είδε εξωγήινους στην Area 51, αν και μάλλον το πιθανότερο είναι να έφαγε ότι μανιτάρι βρήκε μπροστά του.

 

 

Την πρώτη φορά που μίλησε για τις εμπειρίες του στη δημοσιογράφο Linda Moulton Howe, υποστήριξε ότι η CIA τον προσέγγισε και του είπε να κόψει τα πολλά γιατί θα έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Τους άκουσε, ή την άκουσε περισσότερο, και για 16 χρόνια παρέμεινε σιωπηλός. Μετά από 16 χρόνια η υγεία του χειροτέρεψε και σκέφτηκε ότι δεν έχει να χάσει τίποτα, οπότε yolo, τώρα θα πέσουν τα αυτιά σας. 

Όλα αυτά που ακούγαμε για την πτώση του ιπτάμενους δίσκου στο Roswell, ήταν αλήθεια. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ του ανέθεσε να αναλύσει τα συντρίμμια του ιπτάμενου δίσκου σε ένα εργαστήριο μέσα στην Area 51, το 1947. Μάλιστα υποστηρίζει πως είδε τον ιπτάμενο δίσκο και ότι έμοιαζε με ένα τεράστιο κομμάτι αλουμινόχαρτου (μάλλον τον είχαν ποτίσει μέχρι τα αυτιά και του έκαναν χοντρή πλάκα) και όλοι οι επιβάτες εκτός από δύο είχαν σκοτωθεί από την πρόσκρουση. 

 

 

Στην αρχή του έδειξαν ένα φιλμ με έναν από τους εξωγήινους και του είπαν ότι θα πάρουν συνέντευξη από τον έναν (άγνωστο σε ποια γλώσσα). Η πρώτη έκπληξη από την περιγραφή του «Πράκτορα» είναι ότι τελικά ο εξωγήινος δεν ήταν πράσινος, αλλά γκρι, ανατρέποντας συσσωρευμένη γνώση-βλακεία δεκαετιών. Σε γενικές γραμμές όμως, ο εξωγήινος που είδε είχε τα κλασικά χαρακτηριστικά που ξέρουμε από άλλους βλαμμένους, είχε δυσανάλογα μεγάλο κεφάλι σε σχέση με το σώμα του, η μύτη του ήταν πολύ μικρή, τα αυτιά του έμοιαζαν με τρύπες και το στόμα του ήταν τόσο μικρό που δεν θα μπορούσε να απολαύσει μια ολοκληρωμένη δαγκωνιά πιτόγυρου και αυτή είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη ότι αυτός ο ανώτερος εξωγήινος  πολιτισμός που έχουν στο μυαλό τους μερικοί, είναι ένα εντελώς παράλογο αποκύημα της φαντασίας τους.

 

  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved