Η Γερμανίδα σερβιτόρα αξίζει τεράστιο τιπ μετά την πυραμίδα από μπίρες

Το Oktoberfest μας δίνει την ευκαιρία να θαυμάσουμε διάφορα serving skills.

Τίποτα δεν μπορεί να φοβίσει τους σερβιτόρους στο διάσημο Oktoberfest. Το Oktoberfest είναι ίσως το πιο διάσημο φεστιβάλ μπίρας παγκοσμίως και μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω κορονοϊού, φέτος είναι και πάλι κοντά μας. Το φεστιβάλ διεξάγεται από τις 17 Σεπτέμβριου μέχρι τις 3 Οκτώβρη. Για να απολαύσεις όμως σωστά τη μπίρα σου πρέπει να σερβίρεται σε πολύ μεγάλο ποτήρι και να είναι φυσικά πολύ παγωμένη. Καμιά φορά όμως αυτά τα ποτήρια είναι τόσο μεγάλα που είναι πολύ δύσκολο ο σερβιτόρος να τα κουμαντάρει. Κι όμως οι σερβιτόροι στο Oktoberfest δεν μασάνε τίποτα.

Τι άλλο έχει απομείνει εκεί έξω για τον Ζοσέ Μουρίνιο;

Κάθε χρόνο έχει άπειρο κόσμο στο φεστιβάλ και οι σερβιτόροι πρέπει να μάθουν να κουβαλάνε πολλά ποτήρια μαζί αν θέλουν να επιβιώσουν σε αυτή τη δουλειά. Πολλές φορές όμως βλέπουμε και πολύ ακραία skills που ξεπερνάνε κάθε προσδοκία. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η περίπτωση της σερβιτόρας που σήκωσε κυριολεκτικά μία κανονική πυραμίδα από ποτήρια μπίρας, και μάλιστα γεμάτα.

 

@sch_niko Respekt ??? #oktoberfest #wiesn #münchen #bier #beer #oktoberfest2022 #bedienung ♬ Originalton - sch_niko

 

Την τελευταία φορά που διοργανώθηκε το Oktoberfest, το 2019, οι 6,3 εκατομμύρια επισκέπτες του κατανάλωσαν περισσότερα από 7,3 εκατομμύρια λίτρα γερμανικής μπίρας με τον τζίρο να υπολογίζεται σε περίπου 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Σημειώνεται ότι οι Γερμανοί συγκαταλέγονται στους μεγαλύτερους καταναλωτές μπίρας στην Ευρώπη με μια ετήσια μέση κατανάλωση 84 λίτρων για το 2021.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved