Μετά το videoclip που συμμετείχε είμαστε βέβαιοι πως μπορεί να κάνει τα πάντα. Υπάρχουν 5 πράγματα που πρέπει να εκπληρώσει μια μέρα.

«I am Jose Mourinho»: Τέσσερις λέξεις χωρίς καμία απολύτως εξήγηση. Δεν χρειάζεται κιόλας. Για άρκετούς είναι ο «Εκλεκτός», για άλλους πάλι ο απόλυτος μισητός. Όλα όμως καταλήγουν σε πραγματικά σπέσιαλ όνομα:Ζοσέ Μουρίνιο. Δεν είναι απλώς προπονητής, είναι κάτι πολύ παραπάνω και από εκλεκτός. Τζεντάι, Neo και Τσακ Νόρις μαζί. Τα κάνει όλα και πολλά παραπάνω. Εκεί που νομίζεις ότι είναι μεταφραστής, γίνεται προπονητής, ύστερα εξελίσσεται σε «Special One» και πλέον είναι σταρ των videoclip.

Λέει ψέματα το νέο hit του Στόρμζι;

 

 

Μετά και από αυτό έχουμε πειστεί ότι ο Πορτογάλος δεν είναι μονάχα τεχνικός, αλλά μπορεί να κάνει τα πάντα. Άλλωστε η ατάκα του όταν θέλει να κράξει τη διαιτησία «Προτιμώ πραγματικά να μην μιλήσω. Αν μιλήσω, θα έχω μεγάλο πρόβλημα» είναι και ο λόγος που πρωταγωνίστησε στο βιντεοκλίπ. Μία ατάκα του είναι πάντα αρκετή.

Τι μένει όμως ακόμα εκεί έξω από τον Ζοσέ Μουρίνιο για εκπληρώσει τη μοίρα του ως «Εκλεκτός»; Είπαμε δεν είναι μονάχα προπονητής. Για αυτό πρέπει να τον δούμε και ως...

5 μελλοντικές μπίζνες που μπορεί να κάνει ο Ζοσέ Μουρίνιο

Κριτή σε τηλεπαιχνίδι

Υπάρχει πιο καυστικός από τον Πορτογάλο για μια θέση όπως εκείνη του αυστηρού κριτή; Ποιος Simon Cowell και πράσινα άλογα, ο Ζοσέ είναι μία ατάκα απόσταση από την απόλυτη καταξίωση στο συγκεκριμένο σπορ. Δεν θα είναι εύκολος όμως και χωρίς καμία διάθεση να γίνει αρεστός. Ούτε όμως θα επιδιώξει να γίνει επίτηδες κακιασμένος. Θα είναι ο Ζοσέ που ξέρουμε. Απλός και κυρίως απρόβλεπτος. Ό,τι πρέπει για GNTM και X-Factor. Περνάει σίγουρα το casting. Οι υποψήφιοι πάλι χλωμό, αλλά εδώ που τα λέμε ένα τηλεπαιχνίδι με Ζοσέ στην κριτική επιτροπή δεν έχει πρωταγωνιστές ποτέ τους διαγωνιζόμενους.

 

 

Διπλωμάτη

Δεν ξέρουμε σε ποιανής χώρας το διπλωματικό σώμα θα ήταν μέλος, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα αποτελούσε τεράστιο ατού. Πρέσβης ήταν για το ποδόσφαιρο, πρέσβης στην κυριολεξία θα εξελισσόταν και στην πραγματικότητα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι τον Special Ζοσέ δεν τον μάθαμε απευθείας για τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις αλλά ως μεταφραστή του Φαν Χάαλ στην Μπαρτσελόνα. Καιρός να εξελίξει λίγο αυτή την αρετή, που ούτως ή άλλως διαθέτει.

 

675726

 

Supervillain σε blockbuster movie ή σειρά

Πολλοί θεωρούν ακόμα ότι θα ήταν καλύτερος για Littlerfinger στο «Game of Thrones» και από τον Έιντεν Γκίλεν, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουμε μονάχα στον εικονικό ρόλο που απεικόνιζε τον Μουρίνιο του Τζορτζ Αρ. Αρ. Μάρτιν. Για Sauron στο Lord of the Rings δεν προλαβαίνουμε να τον απολαύσουμε αλλά κάτι σε Doctor Doom της Marvel, ακόμα και σε Galactus θα ήταν πραγματικά αναβάθμιση για τα franchise και τους ίδιους τους χαρακτήρες. Παρότι Special One, για Agent Smith θα ήταν πάντως ιδανικός. Ένα πανούργο μυαλό ταιριάζει γάντι σε supervillain που στο τέλος κιόλας επικρατεί του σούπερ-ήρωα.

 

 

Ποιος Elon Musk; Ο Ζοσέ Μουρίνιο

Εδώ και λίγα χρόνια κάποιος κακοπροαίρετος πρώην προγραμματιστής, εργασιομανής και ιδιοκτήτης των εταιριών Space X και Tesla επιχειρεί να αλλάξει τον κόσμο και χειραγωγεί τα πλήθη μέσω Twitter. Όλα αυτά επειδή τον αφήνει κάποιος εκ Πορτογαλίας ερχόμενος και περιμένει καρτερικά μέχρι πού θα πάει το πράγμα μέχρι να μπει δυναμικά στα social media για να του δείξει τι θα πει δυνάστης.

Ο Μουρίνιο δεν το έχει με την τεχνολογία, αλλά τι πειράζει; Ένα «I’m Jose Mourinho» να απαντήσει σε ένα τιτίβισμα του Μασκ-αρά και το Bitcoin θα ανέβει κατακόρυφα, η Tesla και η Space X θα αφανιστούν από το χάρτη και το Twitter θα περάσει στα χέρια του Εκλεκτού χωρίς να βγάλει καν ευρώ για να το αγοράσει. Επειδή είναι ο Ζοσέ. Ποιος Musk τώρα…

 

AP19061367234636 1

 

Προπονητή του Ολυμπιακού σε καλοκαίρι ευρωπαϊκών αποκλεισμών

Όπως όλοι οι προπονητές ο κόουτς Μουρίνιο χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές για να περάσει τη φιλοσοφία του και όπως έγινε με την περίπτωση του Κορμπεράν στου Ρέντη μπορεί αυτή η μετάβαση ενδέχεται να κοστίσει σε ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς και απώλειες εγχώριων τίτλων. Η απόλυση όμως δεν θα έρθει ποτέ. Ποτέ όμως.

Σε τι επάγγελμα μπορεί να το γυρίσει ο Κορμπεράν;

Ο Ζοσέ δεν φοβάται κανέναν, θα παραμείνει στη θέση του μέχρι να βαρεθεί τη θάλασσα και την αρχοντιά του Λιμανιού. Θα κάτσει όσο θέλει, θα ζητήσει τον Ιμπραΐμοβιτς και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θα του φέρουν τον Κασίγιας και τότε μόνο θα το σκεφτεί να φύγει. Και ας αποδειχτεί ότι ήρθε στον Ολυμπιακό και δεν πήρε κανένα πρωτάθλημα γράφοντας αρνητική ιστορία. Θα υπάρχει πάντα ο Τάκης Γκώνιας που σε δυο θητείες στον Πειραιά στα 90’s και 00’s δεν πήρε ποτέ πρωτάθλημα οπότε το έχει το σιγουράκι.

 

2768894

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved