The Thunderbolts: Η Marvel ετοιμάζει τη δική της Suicide Squad

Supervillains και αντι-ήρωες βρίσκουν τρόπο να αναδειχτούν σε μια ταινία που σηκώνει από τώρα συζήτηση.

Μπορεί το «The Suicide Squad» να μην ήταν αυτό ακριβώς που περίμενε ο κόσμος, ωστόσο υπήρξαν αρκετοί που λάτρεψαν την superteam που οραματίστηκε ο άλλοτε σκηνοθέτης των «Guardians of the Galaxy», James Gunn και περιμένουν με ανυπομονησία τη συνέχεια της ιστορίας.

Στην Marvel φαίνεται ότι είδαν με ζήλο το ότι το DCEU μπόρεσε να τους «χτυπήσει» σε κάποιο τομέα και πλέον τρέχουν να επωφεληθούν και οι ίδιοι με μια δικιά τους Suicide Squad, μια λεγεώνα γεμάτη «καθάρματα» και αντι-ήρωες έτοιμους για βρώμικες αποστολές και καταστάσεις όποτε έχουν ρεπό οι Avengers.

Και δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά για να μάθουμε το όνομά τους. Αυτό θα είναι το «The Thunderbolts».

 

 

Χωρίς τον Thunderbolt Ross τι παίζει;

Για όσους περίμεναν τον κακό από τις ταινίες του Hulk, Thunderbolt Ross (ή Red Hulk) να ηγηθεί του συνόλου το οποίο φέρει κιόλας το όνομά του, μάλλον δεν θα τους γίνει το χατίρι καθώς ο William Hurt που τον υποδυόταν στις ταινίες (The Incredible Hulk, Captain America: Civil War, Black Widow) έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και ο Kevin Feige δεν συνηθίζει να προχωράει σε re-cast χαρακτήρων (εκτός του Hulk).

Την ταινία Black Widow την είδες;

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει μεγάλος όχλος κακοποιητικών τυπάδων που παραμένει ανεκμετάλλευτο και έχει μεγάλο κίνητρο να κερδίσει τις εντυπώσεις από ταινίες ή σειρές, με τον Kevin Feige να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για το νέο μεγάλο project του σύμπαντος της Marvel.

 

 

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το Deadline, στη σκηνοθετική καρέκλα θα κάτσει ο Jake Schreier (Dave, Robot & Frank), το σενάριο εξαρτάται από το μελάνι του Eric Pearson (Black Widow) ενώ ο Kevin Feige έχει πάρει φόρα μετά το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» και θα βρίσκεται και σε αυτή την παραγωγή.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη μας για το εξαιρετικό sequel του Doctor Strange.

 

Θα δούμε άραγε τον Punisher;

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, η ταινία «The Thunderbolts» μοιάζει η ιδανική εισαγωγή του αγαπημένου μας Frank Castle/Punisher του Jon Bernthal στο MCU, μια κίνηση που περιμένουν οι απανταχού φαν του αντι-ήρωα με τεράστιο ενδιαφέρον.

Ακόμα βέβαια κάτι τέτοιο μόνο σίγουρο δεν είναι αλλά ακόμα και να μην γίνει τα νέα από την Marvel δείχνουν ότι ο πιο ρεαλιστικός και βίαιος anti-hero θα βρει το χώρο που αναζητεί μετά την έξοδό του από τον Netflix, όπως θα γίνει άλλωστε και με τον Daredevil του Charlie Cox.

 

 

Με βάση τα κόμικς άλλωστε, υπάρχουν πολλοί villains και μη που έχουν περάσει από τη συγκεκριμένη ομάδα των κακών και ο Punisher (ευτυχώς) είναι ανάμεσά τους.

Ακόμα βέβαια είναι νωρίς για να ξέρουμε τι ετοιμάζουν στο MCU όπως και το ποιοι είναι οι υποψήφιοι villains που θα λάβουν θέση στο μεγαλεπίβολο project του MCU. Εμείς μπορούμε να αναφέρουμε μερικά από τα ονόματα που θα μπορούσαν να «παίξουν» γερά αλλά και έχουν κάνει την εμφάνισή τους από το 2008 (όταν ξεκίνησε το MCU) μέχρι και την Phase 4 που διανύουμε (αλλά και κάποιες ακόμα εκπλήξεις).

Δείτε ποιοι είναι στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved