Black Panther: Το trailer του Wakanda Forever τιμάει τον Chadwick Boseman

Μία συγκινητική στιγμή πραγματικά.

Ο πρόωρος θάνατος του πολύ καλού Boseman μας έβαλε πέρσι όλους σε σκέψεις. Η λύπη για τον χαμό του ηθοποιού ήταν μεγάλη αλλά μεγάλη ήταν και η κληρονομιά που άφησε πίσω του με την ταινία Black Panther.

Τα πλάνα της νέας ταινίας της Marvel «ντύνονται» από το τραγούδι «Everything’s gonna be alright» (όλα θα πάνε καλά), σε μία άτυπη διαβεβαίωση πως ο μύθος του Black Panther, βασιλιά της Wakanda, θα διατηρηθεί και το έθνος του θα ξεπεράσει τη μεγάλη απώλεια.

 

 
 

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως στο παρελθόν, συντελεστές και ηθοποιοί είχαν δηλώσει επανειλημμένα ότι το Black Panther: Wakanda Forever θα τιμήσει τη μνήμη του Boseman, ενώ δε θα γίνει καμία "ανάστασή" του χαρακτήρα μέσω CGI, όπως είχε γίνει για παράδειγμα με τη Leia της Carrie Fisher στο Star Wars: The Rise of Skywalker.

Ένας χρόνος χωρίς τον Chadwick Boseman

Το αίσθημα του πένθους βαρύ, αλλά ένας νέος εχθρός καλεί σε δράση.

«Είμαι η βασίλισσα του πιο ισχυρού έθνους στον κόσμο και όλη μου η οικογένεια χάθηκε. Δεν έχω δώσει τα πάντα» ακούγεται να λέει η βασίλισσα Ramonda.

Στο trailer, λοιπόν, βλέπουμε ακριβώς αυτό, με διάφορες αναφορές στον T'Challa, ο οποίος δεν έχει ξεχαστεί. Ωστόσο, πέρα από τα δάκρια και το θρήνο για το χαμένο βασιλιά, γεννιέται, κυριολεκτικά και μεταφορικά, και μια νέα ελπίδα. Τέλος, από το teaser δε λείπει και μια κλεφτή ματιά από τη νέα Black Panther εν δράσει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved