ASSOCIATED PRESS, Noah Berger Ο Keanu Reeves παραμένει ο πιο γενναιόδωρος τύπος για μια ακόμα εβδομάδα

Αυτή τη φορά φρόντισε για τους αφανείς συνεργάτες του να ζήσουν μια χολιγουντιανή πρεμιέρα.

Το ότι ο Keanu Reeves έχει την πιο μεγάλη καρδιά στο σύμπαν της show business είναι κάτι που το ξέρουμε όλοι. Αυτό που ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να καταλάβουμε είναι το πόσο μεγάλη είναι η καρδιά αυτού του υπέροχου ανθρώπου. Μόνο για τη χρονιά που μας πέρασε φρόντισε όσο κανείς άλλους τους συνεργάτες του στις δύο μεγάλες που γύρισε. Όλοι θυμόμαστε τα Rolex Submariner που έκανε δώρο στους κασκαντέρ που ανέλαβαν να κάνουν τη δύσκολη κι επικίνδυνη δουλειά στο 4ο John Wick. 

Σε μια παρόμοια γενναιόδωρη κίνηση προχώρησε και για τους κασκαντέρ του Matrix Resurrections, στους οποίους δώρισε από μια μοτοσικλέτα Harley Davidson. Την αγάπη του για όλους όσους δουλεύουν μαζί του δεν τη δείχνει μόνο μοιράζοντας δώρα, αλλά κάνοντας και κινήσει υψηλού συμβολισμού, όπως όταν έκατσε μετά τα γυρίσματα μαζί με το συνεργείο να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Φυσικά κερασάκι στην τούρτα για τη φετινή χρονιά ήταν η δωρεά του μεγαλύτερου τμήματος της αμοιβής του από το Matrix Resurrections για την έρευνα πάνω στη λευχαιμία, μια κίνηση βαθιά συμβολική, αλλά και ουσιαστική.

 

 

Όμως το 2021 ανήκει στο παρελθόν και έχουμε πια 2022 και ο Keanu Reeves έχει μια καλή φήμη να συντηρήσει και γι’αυτό άρπαξε την ευκαιρία στην πρεμιέρα του Matrix Resurrections στο San Francisco.

Στην πρεμιέρα αυτή το κόκκινο χαλί αντικαταστάθηκε με ένα πράσινο για να ταιριάζει με την αισθητική του Matrix, όμως η πραγματική είδηση είναι το ποιοι περπάτησαν πάνω σε αυτό. Ο Keanu Reeves φρόντισε να είναι παρόντες στην ταινία όλοι αυτοί οι συνεργάτες που βοήθησαν για να γίνει πραγματικότητα η ταινία και δεν είδαμε ποτέ τα πρόσωπά τους. 

 

 

Κάνοντας δηλώσεις στο πράσινο χαλί, ο κασκαντέρ, σκηνοθέτης και φίλος του Reeves, Chad Stahelski δήλωσε πως είναι όλοι εδώ. Και όταν είπε όλοι, εννοούσε όλοι. Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν οι στυλίστες, οι μακιγιέζ, οι κομμωτές, οι γυμναστές, κασκαντέρ, φίλοι, οικογένειες, όλοι. Ο ίδιος ο Keanu Reeves το οργάνωσε προσφέροντάς τους ένα πλήρες Σαββατοκύριακο με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Ναύλωσε ειδική πτήση για να μπορέσουν να έρθουν όλοι, τους έκλεισε ξενοδοχεία, βρήκε εισιτήρια και τέλος οργάνωσε κι ένα brunch την επόμενη μέρα της πρεμιέρας για να κλείσει ωραία το κάλεσμα. Όταν ρωτήθηκε ο Keanu Reeves για αυτό το κάλεσμα, παρέμεινε μετριοπαθής για ακόμα μια φορά και δήλωσε: «Είναι ωραία να είμαστε και πάλι όλοι μαζί, δεν είναι;» υπογραμμίζοντας για μία ακόμα φορά το πόσο cool τύπος είναι. Σε ευχαριστούμε Keanu και μόνο που υπάρχεις και ομορφαίνεις τις ειδήσεις μας, keep up the good work.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved