Είχε μια συνάντηση με τη Marvel και οι φήμες περί διαδόχου του Hugh Jackman οργιάζουν.

Αυτή τη στιγμή ομολογουμένως οι απόψεις διίστανται όσον αφορά τον Wolverine και το μέλλον του στο MCU. Ο λόγος έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται ο Hugh Jackman. Ο τύπος που απλά παρέλαβε έναν σημαντικό ρόλο των κόμικς και σήμερα έχει κάνει τους περισσότερους να ξεχάσουν πώς ήταν ως καρτούν. Ας το παραδεχτούμε, θυμάται κανείς πως ο Logan ήταν ένας κοντοφτιαγμένος και μασκοφόρος μεταλλαγμένος και όχι ένας εντυπωσιακός τύπος σαν τον Jackman;

Για αυτό ήταν μοναδικός ο Wolverine του Hugh Jackman.

Η Marvel κάνει στροφή στις ρίζες της

Αν έχουμε καταλάβει κάτι από την πορεία του MCU στην Phase 4 αυτό είναι ότι γίνεται προσπάθεια για επιστροφή στην εποχή των κόμικς και των animated series. Μια ματιά και μόνο στα cameos του Doctor Strange in the Multiverse of Madness, όπου ο Charles Xavier εμφανίστηκε με το ειδικό αμαξίδιο που ήταν στα καρτούν και το intro soundtrack της σειράς των 90’s μάλλον είμαστε αυτή η αίσθηση θα γίνει σιγουριά.

 

 

Και μέσα σε αυτό το πρίσμα μάλλον και ο Wolverine δεν θα είναι εξαίρεση στον κανόνα. Ίσως βέβαια και να είναι ιδέα μας ακούγοντας ότι ο Taron Egerton είχε συνάντηση με τον Kevin Feige για να συζητήσει κάποιο ρόλο στο MCU. Ο γνωστός για τους ρόλους του ως «Rocketman» και «The King’s Man» σε συνέντευξή του στους New York Times μίλησε για τη συγκεκριμένη συνάντηση στα γραφεία της Marvel αλλά και το ενδεχόμενο να αποτελέσει τον διάδοχο του Jackman:

«Θα ήμουν ενθουσιασμένος αν συνέβαινε κάτι τέτοιο ωστόσο  ο ρόλος θα είναι πολύ απαιτητικός, ειδικά μετά από τόσα χρόνια που τον είχε ο Jackman» δήλωσε ο 32χρονος για τις φήμες που τον θέλουν ως νέο και διαφορετικό Wolverine.

 

 

O Egerton ίσως και να ταιριάζει περισσότερο στο Wolverine του κόμικ αλλά σίγουρα δεν θα μας χαλούσε να βλέπαμε την ίδια πυγμή και μανία που είχε ο Jackman κάθε φορά που προέταζε τα νύχια του.

Ακούγεται πάντως ότι έρχεται νέα ταινία για τον Wolverine.

Μέχρι βέβαια να έχουμε νέα και να εμφανιστεί ο Wolverine έχουμε ακόμα. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως κανείς δεν ήξερε ότι ο John Krasinski θα εμφανιζόταν ως Reed Richards μέχρι να τον δούμε στο Doctor Strange 2.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved