Τι ισχύει τελικά με τη νέα ταινία Wolverine;

Κάτι ακούγεται πως το ντεμπούτο του Logan στο MCU θα γίνει πραγματικότητα, αν και θα καθυστερήσει λίγο.

Την ώρα που ο Shang-Chi έχει γίνει το απόλυτο trend στη Phase 4 του MCU, δεν είναι και λίγοι εκείνοι οι οποίοι ακόμα δηλώνουν απογοητευμένοι από την επόμενη φάση του σύμπαντος της Marvel. Ο λόγος; Ότι μέχρι να συμβεί το επόμενο Avengers – o Kevin Feige επιβεβαίωσε ότι θα γίνει – δεν βλέπουμε κάποιον σούπερ ήρωα να μας εμπνέει, όπως οι Iron Man, Captain America, Thor και Spider-Man.

 

 

Για τον τελευταίο ειδικά μάλλον το Spider-Man: No Way Home θα είναι και το τελευταίο του επεισόδιο για το MCU καθώς τελειώνει ο δανεισμός από τη Sony. Τουλάχιστον θα πλακωθεί με τον Venom σύντομα, όπως ακούσαμε.

Τι μένει λοιπόν; Να γίνει η ταινία Blade με Mahershala Ali και το re-entry των Fantastic Four. Μαζί με αυτούς όμως περιμένουμε πώς και πώς την επανένταξη των X-Men. Κυρίως όμως έναν από αυτούς. Θέλει και ερώτημα ποιον;

 

 

Υπάρχει όντως ταινία στα σκαριά;

Με τον Hugh Jackman να έχει αποχαιρετήσει το ρόλο, ο Wolverine εξελίσσεται σε James Bond της νέας εποχής, καθώς υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι που θέλουν να φορέσουν τα γαμψά νύχια του Logan αλλά και για πρώτη φορά τη εικονική μάσκα που φορούσε στα κόμικς.

Σύμφωνα με φήμες το ντεμπούτο του στο MCU θα γίνει το 2024 και μάλλον σε ταινία του Hulk (ή της She-Hulk) προκειμένου να γίνει η ένταξή του στο νέο του σύμπαν, όπως είχε γίνει και στα κόμικς. Για την ιστορία ο Wolverine πρωτοεμφανίστηκε στη σειρά κόμικ του Incredible Hulk #181 και ως εκ θαύματος το 2024 συμπληρώνονται 50 χρόνια από το ντεμπούτο του.

 

 

Μήπως έχουν κάποια βάση αυτές οι φήμες;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved