Ο Brad Pitt ετοιμάζεται για πρόωρη συνταξιοδότηση

Kουράστηκε να κάνει ταινίες, όπως δήλωσε πρόσφατα και μπαίνει στην τελευταία φάση της καριέρας του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο Hollywood Reporter, ετοιμάζεται να μπει στο τελευταίο στάδιο της καριέρας του σαν ηθοποιός. Ναι ο Brad Pitt μεγαλώνει και μαζί του μεγαλώνουμε κι εμείς. Πόσες και πόσες αναμνήσεις δεν έχουμε από τις ταινίες του; Πόσοι άνδρες δεν επηρεάστηκαν από το στυλ του μέσα στα χρόνια; Ο θρύλος αυτός του σινεμά έχει ήδη φτάσει τα 58 του χρόνια και είναι έτοιμος να κοιτάξει κατάματα την σύνταξη.

Τι είναι η «τύφλωση του προσώπου» που πάσχει ο Brad Pitt;

Ο Pitt έχει ήδη εκπληρώσει πολλά κατορθώματα στην καριέρα του, έχει κερδίσει Όσκαρ για την ταινία 12 Years A Slave, έχει παίξει σε αμέτρητες επιτυχίες και είναι ίσως ο πιο αναγνωρίσιμος ηθοποιός αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο.

 

 
 

Αυτή τη στιγμή είναι έτοιμος να παίξει σε μία νέα ταινία σχετικά με τον Harvey Weinstein. Η απόφαση του να μπει στην τελευταία φάση της καριέρας του είναι φυσικά αυστηρά προσωπική και τους λόγους δύσκολα θα τους μάθουμε. Σίγουρα έχει κουραστεί και σίγουρα νιώθει ικανοποιημένος με ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα. Ποιος δεν θα ένιωθε ικανοποιημένος στη θέση του άλλωστε;

Κι όμως εμείς βλέπουμε το αντίθετο. Όλο σε κάποια νέα ταινία θα τον δούμε να συμμετέχει. Πρόσφατο παράδειγμα είναι το Bullet Train με την Sandra Bullock.

Εμείς φυσικά κρατάμε μικρό καλάθι στα λόγια του Pitt μιας και οι καλλιτέχνες συνηθίζουν να υπερβάλλουν λίγο με τις δηλώσεις του. Hollywood είναι αυτό και τους μαγνητίζει όλους ακόμη και στα γεράματα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved