Game of Thrones: O Jon Snow επιστρέφει στο sequel μετά την τελευταία μάχη

Το HBO θέλει να προχωρήσει την ιστορία...

Μετά από την επική σειρά που όλος ο κόσμος λάτρεψε, το HBO, αυτός ο streaming κολοσσός, θέλει να συνεχίσει τα γεγονότα από εκεί που τελείωσε η σειρά. Αυτό φυσικά είναι κάτι που θα ενθουσιάσει όλους του φανς της σειράς και του κόσμου του George R.R. Martin.

Το THR αποκαλύπτει σε ιστορία του ότι το HBO αναπτύσσει την πρώτη sequel σειρά του Game of Thrones, η οποία θα αναστήσει έναν από τους πιο λατρεμένους χαρακτήρες όλου του τηλεοπτικού σύμπαντος του George R.R. Martin, τον Jon Snow του Kit Harrington. Ποιος δεν λάτρεψε αυτόν τον χαρακτήρα; Νομίζουμε πως ίσως είναι ο αγαπημένος όλων μας.

Ο George R.R. Martin συγκρίνει House of the Dragon και LOTR: The Rings of Power

Στο τελευταίο επεισόδιο ο Jon Snow εξορίζεται από το Westeros και ταξιδεύει με τους wildlings.

 

 
 

Ακόμη όμως επειδή το sequel σόου του Game of Thrones βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης δε γνωρίζουμε πολλά για την πλοκή του πέραν του ότι θα δούμε τον Jon Snow στη ζωή του πέρα από το τείχος.

Αυτό μοιάζει ενδιαφέρον σαν υπόσχεση από την άλλη όμως δεν μπρούμε να ξέρουμε αν η παραγωγή θα σταθεί αντάξια σε αυτόν τον άθλο.

Τη δεδομένη στιγμή, λοιπόν, το HBO αναπτύσσει 6 projects εντός του σύμπαντος του Game of Thrones, πέραν του House of the Dragon που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου στο HBO Max.

Αυτά είναι τα 10.000 Ships (Nymeria) με showrunner την Amanda Segel, 9 Voyages (The Sea Snake) με showrunner τον Bruno Heller και το "Dunk and Egg" με showrunner τον Steve Conrad. Ωστόσο στα animated spinoffs συναντάμε τρία σόου μαζί με το The Golden Empire, που θα διαδραματίζεται στην χώρα του YiTi που είναι εμπνευσμένη από την Κίνα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved