Tulsa King: O Sylvester Stallone υποκύπτει στα θέλγητρα του streaming

Νέα σειρά από τους δημιουργούς του Sopranos με πρωταγωνιστή έναν μαφιόζο Stallone. 

Οι δημιουργοί του φημισμένου Yellowstone και του απίστευτου Sopranos ενώνουν δυνάμεις και μας φέρνουν μία νέα σειρά με μαφία και μέσα σ’ όλα με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον θεό Sylvester Stallone. Αν κρίνουμε από το trailer σίγουρα η σειρά Tulsa King βρίσκει τον διάσημο σταρ σε ένα ίσως από τους πιο ώριμους του ρόλους.

Μην ξεχνάμε πως αυτός είναι ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος του σε σειρά.

Στο Tulsa King θα δούμε τον Dwaight "General" Manfredi του Stallone, καθώς αποφυλακίζεται ύστερα από 25 χρόνια έχοντας εξοριστεί από το αφεντικό του στην Οκλαχόμα για να δημιουργήσει στην Τούλσα τη νέα του μπίζνα.

Ο Sylvester Stallone γιορτάζει στο Instagram την επέτειο του Rocky III

Εμείς άλλο που δεν θέλουμε να δούμε τον θρυλικό Stallone σε ένα ρόλο μαφιόζου και αυτή τη φορά σε μία σειρά. Δεν μας χαλάει καθόλου μιας και ο θρύλος το έχει σε ότι ρόλο κι αν παίξει. Πίσω όμως στην υπόθεση της σειράς…

 

 
 

Συνειδητοποιώντας ότι η μαφιόζικη οικογένειά του είναι καχύποπτη εναντίον του, ο Dwight φτιάχνει σιγά-σιγά μία ομάδα με απίθανους χαρακτήρες για να τον βοηθήσουν να δημιουργήσει μια νέα εγκληματική αυτοκρατορία, σε ένα μέρος που για τον ίδιο δεν αποτελεί καν σπίτι. Ξένος μέσα σε ξένους.

Από την άλλη βέβαια δεν μπορούμε να μην σκεφτούμε πως ο τεράστιος σταρ, ένας από τους λίγους κινηματογραφικούς σταρ που έχουν απομείνει εκεί έξω, υπέκυψε κι αυτός στα εύκολα θέλγητρα της streaming βιομηχανίας. Οι καιροί είναι δύσκολοι και για τους γιγαντιαίους σταρ του παλιού σινεμά όπως φαίνεται...

Στις ΗΠΑ το Tulsa King κάνει πρεμιέρα στις 13 Νοεμβρίου στο Paramount+. Στη χώρα μας, εκτός απροόπτου, θα προβληθεί από την Cosmote TV.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved