The Office: Πώς θα ήταν στην εποχή της τηλεργασίας;

Ο δημιουργός της επικότερης σειράς για τους ανθρώπους του μόχθου επιστρέφει με τη συνέχεια του The Office και αυτή τη φορά θα λέγεται Out of Office.

To The Office γνώρισε μια νέα νιότη κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ήταν κάπως περίεργο να βλέπεις στην οθόνη κάποιους ανθρώπους να πηγαίνουν κανονικά στο γραφείο, ενώ εσύ δουλεύεις με τις πιτζάμες στο σπίτι. Για πολλούς από εμάς δεν ήταν μόνο ένα διασκεδαστικό διάλειμμα από τη νέα βαρετή καθημερινότητα που ζούσαμε, αλλά και μια νοσταλγική νότα για τις μέρες που χάσαμε. Όσο και να γκρινιάζαμε στο γραφείο, όταν χάσαμε τη ζωή στο γραφείο καταλάβαμε την αξία της. Μάθαμε να εκτιμούμε ακόμα και τα πιο άχαρα στοιχεία της, το χάλια φαγητό και τους εκνευριστικούς συναδέλφους. 

 

 

Βλέποντας και πάλι το The Office, κάποιοι το λιώσαμε 3 και 4 φορές, γεννήθηκαν αυτόματα απορίες: Πώς θα ήταν ο Dwight σε καθεστώς τηλεργασίας; Πόσες παραβιάσεις των υγειονομικών πρωτοκόλλων θα έκανε ο Michael Scott σε κάθε επεισόδιο; Η απάντηση ευτυχώς θα έρθει και μάλιστα από τα πιο επίσημα χείλη, αυτά του Paul Lieberstein.

Πώς γυρίστηκε το καλύτερο intro του The Office 

Αν δεν σας λέει κάτι το όνομά του, μπορεί να τον ξέρετε σαν Toby Flenderson, ο τύπος στο HR που έπιασε τέτοια επίπεδα θλιβερότητας με τον ρόλο του, που έδωσε κουράγιο σε εκατομμύρια εργαζόμενους σε ολόκληρο τον κόσμο και τους έπεισε ότι η δουλειά τους δεν είναι τόσο χάλια, ούτε τόσο μίζερη και έτσι βρήκαν κουράγιο να συνεχίσουν. Ο Toby εκτός από  HR και σάκος του μποξ για τον Michael Scott, ήταν και ο βασικός σεναριογράφος για την αμερικάνικη εκδοχή του The Office και όταν του ζητήθηκε από το Comedy Central να παρουσιάσει μια οπτική πάνω στη ζωή στο γραφείο σε καιρό τηλεργασίας, έδωσε την απάντηση που θέλαμε.

 

 

Το Out Of The Office έρχεται με ένα μυθικό cast να εξερευνήσει τα ασαφή όρια μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής στην εποχή της τηλεργασίας. Αυτή τη φορά θα δούμε να δουλεύουν από τους καναπέδες τους τους  Jim Rash, Ken Jeong, Jay Pharoah, Leslie Jones, Oscar Nunez, Jason Alexander, Cheri Oteri κλπ. O Toby θα είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συμπαραγωγός και η πρεμιέρα αναμένεται κάπου μέσα στο καλοκαίρι, ό,τι πρέπει δηλαδή για να στριμάρουμε στις διακοπές από το γραφείο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved