Ε όχι και η Margot Robbie να γίνει Jack Sparrow

Υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια σύμφωνα με την Disney για τους Πειρατές της Καραϊβικής και ήδη ανησυχούμε.

Όλοι ξέρουμε τα προβλήματα που έχει αυτόν το καιρό ο Johnny Depp με τα δικαστήρια κτλπ. Περνάει τα τελευταία χρόνια δύσκολη περίοδο τη ζωή του κι αυτό φυσικά έχει μεγάλο αντίκτυπο και στην επαγγελματική του πορεία.

Όπως είναι εδώ και χρόνια γνωστό, το λατρεμένο franchise Οι Πειρατές της Καραϊβικής δεν έχει ολοκληρωθεί με το Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales του 2017, το οποίο είχε χαρακτηριστεί ως η αρχή της τελικής περιπέτειας από τον σκηνοθέτη Joachim Rønning. Βέβαια, με τηην έκτη ταινία να έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, αφού έχασε τον κεντρικό της πρωταγωνιστή, τον Καπετάνιο Jack Sparrow του Johnny Depp.

 

 
 

Και τι έγινε που ο Johnny Depp «βγαίνει» με τη δικηγόρο του;

Τώρα έρχονται να μας ταράξουν κάποια παράξενα νέα που δεν μας άρεσαν καθόλου. Μετά την συκοφαντική δυσφήμιση που έκανε η Amber Heard στον Depp εκείνος φυσικά την πήγε στα δικαστήρια και της ζητάει αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων, αφού η Disney είχε κόψει κάθε σχέση με τον γνωστό ηθοποιό, διώχνοντάς τον από την έκτη ταινία.

 

 
 

Όλα λειτούργησαν αρνητικά για τον μεγάλο Jack Sparrow, ένα ρόλο τον οποίο έχουμε λατρέψει μέσα στα χρόνια. Τώρα όμως το νέο αυτό δεν μας έκανε καθόλου κλικ στον εγκέφαλο. Ίσα, ίσα…

O Johnny Depp απλώς διασκεδάζει στη δίκη με την Amber Heard

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο The Sunday Times, ο παραγωγός των Pirates of the Caribbean ταινιών, Jerry Bruckheimer, αποκάλυψε πως η Disney εργάζεται σε ένα sequel στο οποίο μια γυναίκα θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Συγκεκριμένα, η Margot Robbie θα αντικαταστήσει τον Jack Sparrow του Johnny Depp, με τον Bruckheimer να δηλώνει:

Ναι. Μιλάμε με την Margot Robbie. Αναπτύσσουμε δύο σενάρια για τους Πειρατές, ένα με αυτήν και ένα χωρίς αυτήν.

 

 
 

Μάλιστα. Από που κι ως που όμως ξαφνικά εμείς θα πρέπει να υποστούμε αυτό το τρομερό πλήγμα; Αισθανόμαστε τρομερή ασέβεια προς το σενάριο των Πειρατών και δεν θα θέλαμε να δούμε μία γυναίκα να παίρνει το ρόλο του. Γιατί; Όχι γιατί έχουμε κάποιο πρόβλημα με τις γυναίκες απλά είναι ιεροσυλία να γίνεται αυτό σε έναν τόσο καλό ρόλο όπως του Jack Sparrow.

Βέβαια, η εταιρία δεν απέρριψε εντελώς το ενδεχόμενο κάποια στιγμή στο μέλλον να επιστρέψει στο franchise ο Depp, αλλά βέβαια πρώτα θα πρέπει να πείσει τον ίδιο, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πως δε θα γυρνούσε ούτε με $300 εκατομμύρια.

Δεν είμαστε προκατειλημμένοι και σαφώς προσκυνούμε τη θεά Margot Robbie, αλλά σοβαρά τώρα όχι και γυναίκα στο ρόλο του Jack Sparrow. Λες και δεν είχαμε αρκετά προβλήματα με τη γυναίκα James Bond.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved