Μια βόλτα στο χωριό του Johnny Depp στη νότια Γαλλία

Γιατί να έχεις εξοχικό όταν μπορείς να έχεις ολόκληρο χωριό; 

Κάθε φορά που ψάχνεις απεγνωσμένα τελευταία στιγμή διαμονή για τις διακοπές, δεν εύχεσαι να είχες κάπου ένα εξοχικό για γλιτώσεις από τον βραχνά; Βέβαια το εξοχικό έχει το κακό ότι πας συνέχεια στο ίδιο σπίτι και στο ίδιο μέρος, ένα πρόβλημα που δεν έχει το «εξοχικό» του Johnny Depp, το οποίο μπορείς και να αποκτήσεις αν σου περισσεύουν μερικά εκατομμύρια. 

 

 

Στο Le Plan De La Tour, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Saint-Tropez βρίσκεται μια έκταση 150.000 τετραγωνικών μέτρων στην οποία έχει χτιστεί κάτι παραπάνω από ένα εξοχικό. Η έκταση φιλοξενούσε όντως κάποιο χωριό στο παρελθόν το οποίο εγκαταλείφθηκε κάποια στιγμή. Η εκκλησία του υπάρχει ακόμα και έχει μετατραπεί σε ξενώνα για τους φίλους του ηθοποιού και είναι μόνο ένας από τους 6 ξενώνες αφού συνολικά το χωριό του Johnny Depp έχει 14 κρεβατοκάμαρες.

 

 

Επειδή το φαγητό στην τραπεζαρία μπορεί να είναι βαρετό, υπάρχει ένα κανονικό bistro με την επωνυμία Chez Marceline για ένα πιο ενδιαφέρον δείπνο. Για τις υπαίθριες δραστηριότητες υπάρχει ένα κανονικό skatepark και δύο πισίνες, αλλά και ένα κελάρι με κρασιά σε μορφή σπηλιάς για χαλάρωση μετά. Το συγκεκριμένο κελάρι μαρτυρά ότι ο Johnny Depp ίσως να ταυτίστηκε λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε με τον Jack Sparrow.

 

 

Πέρα από τις πολυτελείς προσθήκες, καταβλήθηκε προσπάθεια ο χώρος να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο πιστός στην αισθητική του 19ου αιώνα που είχε το χωριό πριν εγκαταλειφθεί και αυτό φαίνεται από τα αντικείμενα εποχής που έχουν χρησιμοποιηθεί για τον εξοπλισμό των δωματίων που κινούνται ανάμεσα στη νοσταλγική διάθεση και το ζωντανό λαογραφικό μουσείο. 

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί να «σκοτώσει» το εν λόγω χωριό ο Johnny Depp, to είχε προσπαθήσει και το 2016, όμως τώρα το δίνει κοψοχρονιά στα 55 εκατομμύρια δολάρια και ελπίζει σε ένα καλύτερο deal. Ίσως τον βοηθήσει το γεγονός ότι η αγγελία συνέπεσε με το φεστιβάλ των Καννών που γίνεται λίγα χιλιόμετρα παραπέρα.   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved